Uusi Musta

Pe, 2009-12-18 14:51

Viimeistä viedään! Vaikka blogisarjani loppuukin tähän, on luvassa jotakin uutta ja jännittävää, katso video!

Hei kaverit. Kuten olen kertonut, on tämä viimeinen blogitekstini YLE Olotilassa. Tässä koko syksyn jatkuneen suunnittelutyön tulos:

YLE JA TARINATALO VERKKOYHTEISTYÖHÖN

YLE ja tuotantoyhtiö Tarinatalo aloittavat yhteistyön verkkopalveluissa. Ensimmäinen yhteinen verkkotuotanto, Uusi Musta käynnistyy tammikuussa.

Palvelu perustuu suositun terveysväittämiä käsittelevän blogaajan Noora Shinglerin Kemikaalicocktail-blogin teemoihin.

Uusi Musta tarjoaa verkossa kiinnostavasti toimitettuja juttuja ja videoita, kokoaa yhteen blogeja ja tarjoaa kontaktipinnan kaikille, joilla on tarve muuttaa elämäntyyliään kestävämpään suuntaan. Uusi Musta kyseenalaistaa naisille suunnattuja terveysväittämiä,
kauneusihanteita ja tabuja ja paljastaa kaupallisuuden näiden taustalta. Uusi Musta aloittaa toimintansa netissä, mutta keväällä sisältöjä laajennetaan myös radioon 15-osaiseksi ohjelmasarjaksi. Käyttäjät osallistuvat voimakkaasti sivuston sisällöntuotantoon.

Nooran tuottajaparina aloittaa digimediassa pitkän uran tehnyt Katja Lahti. Vastaavana tuottajana toimii Tarinatalon toimitusjohtaja Kari Tervo. YLEssä tilaajana toimii Jari Lahti ja Tarinatalon vastinparina Reetta Ranta.

Lisätiedot:
Jari Lahti, YLE, 0405444326
Kari Tervo, Tarinatalo Oy, 0500-456978
www.tarinatalo.fi

Katsopa videoterveiseni Kemikaalicocktailista!

Minä sanon siis nyt Olotilalle heipat, nähdään ensi vuoden puolella Uusi Musta -sivuilla. Löydät sivulle joko Kemikaalicocktail-blogin tai YLEn etusivujen kautta. Tarkkaa julkaisupäivää en vielä kerro, mutta huomaatte kyllä kun alkaa tapahtua!

Hyvää joulunodotusta kaikille ja jännittävää vuotta 2010,

xoxo Noora

Noora Shingler
Tagit blogi

Kommentit

Ja täällä se on

http://uusimusta.squarespace.com/

Nooran blogi

  • nooran_blogi (Kuva: )
    Noora loves eko, reilu ja luomu -blogissa toimittaja Noora Shingler seikkailee trendien näkymättömien arvojen maailmassa. Blogi paljastaa helppoja vinkkejä eettisen, ekologisen, terveellisen ja tyylikkään elämän kulutusvalintoihin.