Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
Täydellinen nainen
 

Täydellinen nainen ja ferrari

Miksi naisten aina pitäisi ajaa sillä perheen kulahtaneella kakkosautolla? Vastarintaan siskot! Täydellinen nainen istuu Ferrarin rattiin.

 

Täydellinen nainen ja käsitöiden tekemisen taito

Alakoulussa pakon edessä tikuteltu vohveliliina on jättänyt moniin lähtemättömät arvet. Mutta pitäisikö täydellisen naisen ylipäätään osata tehdä käsitöitä?

 

Täydellinen nainen ja korsetti

Takavuosina naiset innostuivat polttelemaan rintaliivejään. Nyt suunta kulkee kohti päinvastaista - korsetit ovat palaamassa!

 

Täydellinen nainen turvesaunassa

Ei sitä joka päivä sivele ihoonsa tuhansien vuosien ajan maatuneiden kasvien jätteitä. Turvesaunassa niin tehdään.

 

Täydellinen nainen teeseremoniassa

Joskus on hankala elää hetkessä, unohtaa tekemättä olevat työt ja tulevat asiat. Toimittaja Regina Rask yrittää tarttua hetkeen japanilaisessa teeseremoniassa.

 

Täydellinen nainen jäsenkorjaajalla

Mitä tekee jäsenkorjaaja? Täydellinen nainen kävi Kaustisella Kansanlääkintäkeskuksessa.

 

Täydellinen nainen ja tukkasyndrooma

Tukka hyvin, kaikki hyvin? Harvemmin kai meillä naisilla. Niin sanotusta tukkasyndroomasta kärsii myös Täydellinen nainen. Apua vaivaan toimittaja Regina Rask lähti hekemaan tietokonenanalyysistä.

 

Täydellinen nainen ja keskitalven suklaaterapia

Pimeinä talvikuukausina keho vaatii suklaata. Miten tämä herkku mahtaisi vaikuttaa ulkoisesti nautittuna? Täydellinen nainen kävi suklaahieronnassa.

 

Täydellinen nainen - Ihon alle

Joskus naisen arki tuntuu juoksumatkalta, johon on ympätty osuuksia niin pikamatkoilta kuin maratooneiltakin. Mistä löytyy energiaa ja iloa keski-ikäisen naisen elämään?