Milloin ratkeaa kumpi saa rallit Jyskälä vai Lahti?

Onko kellään tietoa milloin voisi tulla selvyys asiaan kummassa ajetaan ensi vuonna?

Muutama viikko vielä...

Lahden ja Jyväskylän kaupunkien esitykset ralli-isännyydestä makaavat nyt AKK Sportsin kassakaapissa Helsingissä. Elokuussa eli ihan kohta Jarmo Mahonen ja kumppanit perehtyvät tarjouksiin ja valmistelevat niiden pohjalta esityksen Kari O. Sohlbergin johtamalle AKK:n liittohallitukselle. Se tekee lopullisen päätöksen rallikaupungista. Uskoisin, että jo elokuussa päätös uutisoidaan. Tietysti ekana tässä yhteisössä ja Radio Keski-Suomessa.

T: Arvo radiolta

Toivottavasti

Toivottavasti se kerrotaan vielä elokuussa. Tietysti parempi mitä pikimmpiten.

En tiedä,

mutta toivottavasti ralli jatkuu jyväskylässä.... Ei kai sitä turhaa oon valittu maailman parhaiten järjestetyksi ralliksi.

Jyväskylä

Peukut pystyyn Jyskälän puolesta!

Ehottomasti Jyväskylä!

Jos se johonkin muualle menee niin, päätöksen ei oo vaikuttanu jyskälän pitkät ja vahvat perinteet, ja aivan uskomaton talkoo henki, koska tuola pätkillä se ralli tehdään!
Muuten mennään markkina-voimien armoilla.
Ja altelkaapas sitä, jos se siirtys jonnekki muualle ja sielä tyrittäs jotain niin, miten sitte, Siinähän ois vaarassa koko Suomen MM-Ralli!!
Koska aina on parasta tehty että on säilytty!

Helppoa.

Todennäköisesti, jos ralli siirtyy, loppuu Suomen MM-rallin tarina. Ja sehän Lahdelta onnistuu. On kyllä aivan liian suuri riski yrittää pelkän bisneksen takia siirtää tuota rallia toimivasta ympäristöstä muualle. En usko, että Lahdella olisi niin paljon lisäarvoa tarjottavanaan.
Matkustan Mikkelistä mieluummiin legendaarista rallia katsomaan, kuin pelkkää rahantekokonetta. Voisihan tuon viedä vaikka sitten suoraan Kiinaan.

Kansan äänestys...

Tää on sen verta vakava juttu että tästä on ihan pakko järjestää kansanäänestys... mutta Jyväskylä on ainut oikea rallikaupunki... en osaa nähdä Neste Rally -lippuja liehumassa jollain pienellä Lahtelaisella torilla... ne kuuluu sinne Jyskälän isolle sillalle! ja jos ralli siirtyy niin katoaisikovat nuo legendaariset ounit ja muut ek:t pois ralleista... siitä ei ois sainz kaan tykänny jos vielä ajaisi...

joo rahalla on pilattu

joo rahalla on pilattu tässä maassa liian paljo jo urheilua. jääkiekkokin menny bisnekseksi, "isojen herrojen takia". toivotaan vaan ettei rallia pilattaisi rahan takia. Minun mielestäni arvot menevät rahan edelle.

toimiva kokonaisuus, ei mitän järkeä hajoittaa. Mutta jos niin ikävästi käy et ralli "varastetaan" lahteen niin loppuu minun sympatiat mm-rallia kohtaan siihen paikkaan. siirryn pikkurallien pariin.

Huh-huh

Kylläpäs nyt synkkiä pilviä maalaillaan. Maailmanloppu ja rallimaine mennyttä. Paikalliset autourheiluseurat ovat varmasti otettuja tästä luottamuksesta. Lahti on tottunut järjestämään suuria tapahtumia. Mistä sitä tietää miten joku muu pystyy järjestämään MM-rallin kun eivät ole edes saaneet mahdollisuutta.. Ja tämmöiset väitteet "varastamisesta" ovat ihan p...stä. Ehkä tässä Akk tahtoo herätellä / potkia per..... tätä J-kylää tästä "omasta" rallista.

No jos päätös tulee elokuun lopulla niin sitten tiedetään kumpi vai kampi voitti. Itse lähden vaikka Rovaniemelle katsomaan mm-rallia.

voivoi juhis...

Kyllähän Lahden ja Tampereen suunnalla on ajeltu SM-ralleja ja eiköhän sinnekkin parhaat tiet valita. Silti jostain syystä kuskit sanovat, että Jyskälässä on maailman parhaat pätkät. Myös suomalaiset. Eivät ne sano, että kyllä Lahdessa on paremmat. Toinen juttu on ne perinteet.

Sanottaisiinko näin, että itse suostuisin vaikka vuorottelu systeemiin, kunhan Rallia ajetaan myös Jyskälässä. Parempi sekin kun jossain hyppyrittömillä moottoriteillä.