Keskustelualueet - Idea ylläpidolle

Tässä ehdotus ylläpidolle:
Mietin tässä että täällä voisi olla erilaisia keskustelualueita vain tämän "Ralliradion keskustelualue". Lisänä voisi olla vaikka SM-ralli, SRC, jne. ja vaikkapa vapaa keskustelu. Lisäksi tämä ralliradion keskustelualue voisi muuttaa MM-ralli keskusteluksi.

Tehän ne päätökset teette, mutta tämä oli vain oma ehdotukseni. Mutta olisi kuitenkin hienoa jos tämä säilyisi ns. "rallikeskustelu" -paikkana eikä tänne ilmentyisi kovinkaan paljoa keskustelua esim. formuloista.

Jotain kommenttia ylläpidolta? Tämä oli siis vain oma ehdotukseni. Millaisia ehdotuksia teillä muilla jäsenillä on?

Kuulostaa hyvältä

Kyllä minulle passaa. En myöskään tue ideaa formuloista, ralli olisi hyvä pitää pääaiheena.

Tietenkin tässä tulee eteen taas ylläpitäjät. Riittääkö Ylellä henkilökuntaa ylläpitämään tällaista palstaa?

Ideana hyvä, toivottavasti toteutuu.

niin jääkös tämä

niin jääkös tämä ralliradio sivusto tänne nettiin vai otetaanko se pois?

Foorumin kohtalo

Käsittääkseni sivusto jää internettiin, mutta se suljetaan hetkellisesti maanantaina 15.8.2005 klo 9.00 jälkeen ja sitten ylläpito pohtii jatketaanko foorumin toimintaa. Mutta vaikka toiminta keskustelufoorumin osalta jatkuisi niin kuvien julkaisuun ei taida heti olla mahdollisuuksia täällä. Eli omat kotisivutilat käyttöön (jos niitä löytyy). Jos olen väärässä niin toivon että ylläpito korjaa erehdykseni.

Sitten vielä sellaistea että jos ylläpito muuttaa foorumia niin että on MM-ralli, SM-ralli, SRC -keskustelualueet niin mielestäni voisi lisätä myös keskustelualueen Vetomiesluokasta ja Jokamiehenluokasta.

Kommenttia ylläpidolta odotetaan.

Vetomies

Vetomiesluokasta olis hyvä olla keskustelualue. Eikä mitään formulaa, koska ketä se kiinnostaa. Rallia sen on oltava

Kävi miten kävi, niin

Ottamatta vielä kantaa muuhun tässä ketjussa puhuttuun, ihan vaan vinkkinä niille, joita kiinnostaa omien kuvien julkaiseminen nettiin, tsekatkaas tällainen kaupallinen amerikkalainen palvelu kuin Flickr. Se on vain yksi monista (* valokuvien julkaisemiseen tarkoitetuista nettipalveluista, mutta oman puolen vuoden kokemuksen perusteella ihan laadukas laatujaan. Sitä voi kokeilla ilmaiseksi niin kauan kuin haluaa, jos riittää, että esillä on sata tuoreinta kuvaa. Monillehan se riittää. Jos päättää sitten myöhemmin ryhtyä maksavaksi asiakkaaksi (vuosimaksu maksaa hyvälaatuisen valokuva-albumin verran), kaikki kuvat saa taas näkyviin.

Laitoin sinne noita itse ottamiani rallikuvia.

*) ks. Washington Post personal Tech: "Diversity Among Photo Sites Is in the Frills"