Turhat otsikot

Mielestäni valokuvia olisi mielekkäämpää kommentoida ilman noita otsikoita..Pelkkä kommentti olisi aivan riittävä(jo noin ensi kilpailua ajatellenkin)

Eihän sitä otsikkoa ole

Eihän sitä otsikkoa ole pakko laittaa.

.

Tuo kommentointi on muutenkin hieman arveluttavaa, jos sitä kerran tehdään pisteiden keruu mielessä.

joo noi herrat tuolla

joo noi herrat tuolla jäsenlistalla harrastavat juurikin sitä, että kommentit on kutakuinkin OK jai JUU tai jopa pelkkä välilyönti. saahan siitä sen 3 pistettä kun ei oo enää äänestettäviäkään jälellä.

toki he ovat kommentoineet monisanaisestikkin, mutta jokainen tyylillään ja näin mennään tänä vuonna.

Jatkossa voisi ajatella kirjoitetun sanojen määrä tuovan pisteitä. näin jäisi noi välilyöntikommentit pois kokonaan ja keskityttäisiin oikeasti kommentoimaan kuvia.

Pisteet

Myönnän, että en ole mitään romaaneja juurikaan kirjoitellut. Enkä henkilökohtaisesti myöskään ole kommentoinut kuvia pelkillä kirjaimilla tai pisteillä, mielestäni sellainen on naurettavaa. Olen yrittänyt jokaiseen kirjottaa jotain kuvan laadusta, kehittämisestä taikka muita ajatuksia. Joihinkin lyhyesti ja joihinkin pitemmän kaavan kautta. Keskustelupalstalle olen yrittänyt kirjoittaa sellaisista asioista, jotka mieltäni vaivaavat, esimerkkinä uudistetut katselualueet.

Käyttäjän kart kohdalla on herännyt ihmetys, kun pisteitä tuntuu ropisevan, eikä viestihistoriassa ole kuin yksi kuva. Eihän kuviakaan ole niin paljoa, että numeroiden antamisella noin paljoa saisi. Hiljaiselta on aktiivisuus tämän kohdalla tuntunut.

Jos ylläpito on ensi maanantaina sitä mieltä, että joku aktiivisimmista on kerännyt pisteitä huonolla tavalla niin kunnioitan päätöstä täysin.

Lopuksi onnea kuvakilpailuun, paras voittakoon!

Pisteytys

Yhdyn aiempiin kommentteihin. Mielestäni tuo kuvien kommentointi on jotenkin täysin turha sillä jotkut kommentoivat vain yhdellä kahdella tavalla. Eihän kuvissa nyt periaatteessakaan ole kovinkaan paljoa kommentoitavaa, mutta jos kommentit ovat vain "ok", "juu", "jaa", "joo" -akselilla niin suosittelen jättämään kommentoinnit väliin. Itsekkin olen ainakin pyrkinyt kuvia kommentoidasseni antamaan rakentavaa palautetta kuvan laadusta ja kuinka sitä voisi kehittää. Foorumille olen myös pyrkinyt kirjoittamaan pidemmän kaavan mukaan ja mahdollisimman oikein kieliopillisesti. Enkä ole luonut turhia topiceja eli ns. keskusteluaiheita.

Jokin toinen pisteytys tapa olisi paljon parempi. Tai sitten ylläpito voisi kylmästi poistaa kaikki turhat kommentit ja viestit ja sitä myötä myöskin turhaan kertyneet pisteet.

Paljon parempi tapa palkita ahkerimmat olisi sellainen ettei olisi mitään pisteytystä vaan kaikki keskustelisivat, äänestäisivät ja kommentoisivat kuvia vapaasti (asiallisesti kuitenkin) ja sitten kun "ahkerointi" loppuu eli tässä tapauksessa maanantaina 15.8.2005 niin ylläpito aloittaisi tutkimaan käyttäjien viestejen laatua ja palkitaan ne käyttäjät joiden viesteissä on korkein laatu. Näin ei ratkaisisi se kuka on luonut eniten turhia topiceja tai kommentoinut lyhyimmin kuvia.

Toivotan myös onnea kaikille kuvakilpailuun osallistuneille!