Ralliauto (WRC)

Kuinka paljon maksaa käytetty WRC ja kuinka helposti yksityiskuskit saavat sellaisia? Tuleeko yksityiskuskit saamaan enemmän citikkoja ja pösöjä ensi kaudella, koska ne jättävät mm-sarjan? Jos vaikka ite ostaisi.

Hinnat

Katson jokin aika sitten erään autourheiluohjelman (en muista nimeä, taisi tulla juuri TV2:lta) siinnä selitettiin WRC auton rakennetta ja osien hintoja. Muistaakseni yksi auto tulisi maksamaan noin 150 000 euroa. Tosin voin muistaa väärinkin.

Jopa on halpa

Tuo hinta-arviosi tuntuu kovin optimistiselta, ainakin jos puhutaan uudesta autosta. Ellei kyse nyt olekaan suorastaan pilkkuvirheestä, niin kertaluokkaa korkeampi uuden huippuauton laskennallinen hinta taitaa olla.

Juu.u

Sitä tuossa vain sanoinkin että muistelisin noin ja hyvinkin muistelin väärin. Joka tapauksessa siinnä ohjelmassa vierailtiin Skodan (muistaakseni?) tehtaalla minne oli purettu osiksi yksi uusi ralliauto ja sitte siinnä esiteltiin niitä osia ja niiden hintoja. Itseäkin kiinnostaisi minkä hintaisia uudet WRC autot ovat...

Jostain muistan lukeneeni,

Jostain muistan lukeneeni, että rakentaminen maksaa n. 1 - 2,5 miljoonaa euroa.

Ei kun ostoksille

http://rallycarsforsale.net/

2004 Fabia £250000, 2002 Impreza 320000€, 2001 Focus 249000€

Hinnat

Siinä kyseisessä ohjelmassa purettiin ford focus wrc. Ja uuden wrc auton hinta pyörii muistaakseni siinä 600.000 euron paikkeilla