Ralliradio?

Ralliradio?

Tässäkös se vuoden 2006 ralliradion laitteisto on?

Äänestystilanne
Tilanne: 3.6, Ääniä: 19

Heip! Ralliradion studio

Heip! Ralliradion studio tulee kuorma-auton takana näkyvän punaisen kaarevan tiiliseinän taakse. Kuorma-auto toi Pasilasta tarvikkeet parin YLE kulmilla -teltan pystyttämiseen. Studion edessä tulee olemaan mm. varsin aktiivinen ohjelmalava sekä Yleshopin ja digi-tv:n yhteinen teltta. Anna Erikssonin esiintymislava sijaitsee kuorma-auton takapuskurista vasemmalle eli varsin lähellä podium-koroketta...

Pitänee ottaa kotoa Hilti

Pitänee ottaa kotoa Hilti messiin jotta saadaan ikkuna tuohon studion seinään tehtyä :) Noh, onneksi ralliyleisö on silmämme, korvamme ja ihomme.

Siltä lavalta tulee myös Urheiluradion lähetykset.

marko

"Asialliset hommat hoidetaan ja muuten ollaan kuin ellunkanat."

Tiivistä tunnelmaa studiossa

Juuri Paviljongista palanneena voin kertoa, että tunnelma tulee olemaan tiivis mutta sitäkin parempi... Tilat ovat hyvää vauhtia rakentumassa, kiitos tekniikan ja lavastusosaston pojille, ja niistä tulee komeat!

Kuten armas kollegani miettunen tuossa edellä totesi, kurkistusluukkua meillä ei ole mutta luotamme siihen, että sitä ei tarvita, tunnelmat välittynevät meille muutenkin, kiitos aktiivisen rallikansan. Eli entistä suurempi toiveeme on, että olette aktiivisia ja otatte meihin yhteyttä vaikkapa tämän yhteisön ja tuon uuden-uutukaisen-upean chatin kautta. Toki vanhat konstitkin ovat käytössä eli puhelimet toimii, yhteystietoja tolkutellaan jälleen lähetyksen lomassa.

Kohta se alkaa... Hih!
Sanna

Tunnelma vaan tiivistyy...

mitä pidemmälle ralli etenee :) Mahtavaa että Sanna on käynyt tutustumassa mestoihin, tasottamassa tietä äijäköörille :)

huomiseen

marko

"Asialliset hommat hoidetaan ja muuten ollaan kuin ellunkanat."