missä on oikea ralliradio

no niin rallit alkanut.ek 3 menossa ja kuuluu vain perhokalastusta.mihin eki on hävinnyt ,ei ole oikein tunnelmaa kun vanhasen ääntä ei kuule ensimmäisenä perjantai aamuna.OI NIITÄ AIKOJA

Eki

Niin just, missä Eki on?

Missä on vanhan hyvänajan nettiradio kun sitä tarvittais :D Ekaa kertaa himassa kahteen vuosikymmeneen ja tällänen Teosto / Gramex -kiista plus jotain ihan muuta tuubaa nettiradiota, kyllä naurattaa. Tai pikemminkin sylettää...

Juuri näin

Ei tainnut Eki tulla kun on ralliradio mennyt tälläiseksi...Kohta alkaa ruuhimäki ja taitaa tulla sopivasti uutiset:(

Tuolla on...

Tuolla on ilmainen ja suht reaaliaikainen timing rallille. Siitä vaan eteenpäin pari klikkausta niin pääsee oikealle sivulle! :)

http://zone.ee/wrcmasters/analyzer.php?rally=10&stage=3&results=

Samassa paikassa on parikin

Samassa paikassa on parikin eri radioasemaa, livenä mutta Enkunkielellä. Onhan sekin parempaa kuin perhokalastusministeriroska kesken pätkän..

Joo mutta ainakaan WRC:n

Joo mutta ainakaan WRC:n omalla ralliradiolla ei ole reportteria joka pätkän maalissa..

Pelastakaa

Tehkää jotain jotta tämä pelleily loppuu .Ralliradio on ralliradio ja muut ohjelmat nopeasti pois- vielä voi tehdä ja pelastaa viikonloppu. EKI nopeesti studioon !!!!!!!

Studiokommentteja kaivattaisiin

Kyllä studiokin voisi kommentoida tätä "radiohupailun" tilaa. Vai onko isot herrat kieltäneet asiasta puhumisen. Eki studioon!!!!

Tehkää jotain....heti

Pätkällä käydään tiukkaa kisaa mutta "ralliradiosta" kuuluu jotai monotomista jupinaa...!!!!!!!!!
Meitä kotona rallia seuraavina ei oikein kiinnosta tuo jupina.
Onneksi toi englanninkielinen radio toimii.
Todella ala-arvoinen esitys tähän mennessä!!!!per*ele!!

Joo "hyvin menee". P......!

Ruuhimäki täydessä vaudissa. Sit tulee uutiset. Ja mitä viellä, sen jatkoksi jotain hölynpölyä. Niin ja ruuhimäellä tullut maaliin jo kaksi kilpailijaa kunnes ralliradio tulee aaloille.
Ei kuulkaa hyvin mene.

MISSÄ SOITOT

Olisiko mahdollista että studiossa pelätään kommentteja tämän vuoden lähetyksen surkeasta tasosta kun kaikki puhelut on "kielletty" ajamasta lähetykseen ,vai mistä on kyse? Onneks Kaitsu on edes mukana

Koska iskee sensuuri

Mielenkiinnolla odottelen koska mahdollisesti iskee sensuurin kynä näihin juttuihin? Eipä tunnu studio uskaltavan/saavan kommentoida tätä täysin ala-arvoista touhua!!!!!

Vuorovaikutus

Siinähän juuri olikin radion paras suola, kommentit pätkien varrelta. Nyt vaan jupinaa joka keskeytyy ties mihin uutiseen tai haastatteluun. Viimevuonna tuli paikanpäällä todettua, että on muutenkin touhu mennyt jatkuvasti vuosi vuodelta huonompaan suuntaan. Tämä radion ns. "laatu" riitti meikäläisen kohdalla siihen etten ole huomenna menossa paikanpäälle.

mjoona puhuu

mjoona puhuu asiaa.

Ralliradiosta ennen huokunut, todellinen ralliFiilis on tipotiessään. Kaikki Ekin pienet kilpailut, arvuuttelut ja höpöttelyt, puhumattakaan aikoinaan 90 -luvulla Pöntisen vitsit ja heitot, se oli tämän radion kulta-aikaa.

Tosiaan tämä on enempikin loputonta tulosten kertaamista sekä kuskien haastatteluja. Ei muuta, ei mitään muuta sisältöä / ohjelmaa ympärille.
Muistan kun joskus 90 -luvulla Pöntinen arvosteli eri makkaranpaistokojujen makkaroita huumorimielellä ja laukoi muutakin vitsiä. Plus toimittajien hauskat vitsit EK:n lähdöistä / maaleista ja joskus tienpäältäkin.

Kaikenkaikkiaan vaikeaa sanoin kuvailla, mutta se tietty _fiilis_ joka ralliradiosta huokui, on tipotiessään :(

Öiset kilpailut

Muistan elävästi tämän tunnista biisi ja esittäjä -kilpailun mikä pyöri ainakin vielä muutama vuosi sitten. Aamulla oli mukava heräillä silmät solmussa kun yö oli mennyt arvuuteltaessa biisejä.

Onhan se koko rallin fiilis laskenut, lippusiimat menee 20 metriä metsän sisällä vaikka tie on suoraa...

Ennen sai nauraa vedet

Ennen sai nauraa vedet silmissä toimittajien jutuille mutta nyt vaan kerrataan tuloksia.. ja sitten tulee Urheilun viisiminuuttinen tunnin välein, jossa -tietysti- kerrataan tuloksia. Ja sitten uutisia. Ja Ajantasa. Hevonpashkaa. Olis vissiin pitäny nauhoittaa nuo 90-luvun ralliradiot ja kuunnella sitten vaikka niitä tämän tarjonnan sijaan. Huhhuh.

Ehdottomasti. Turvallisuuteen

Ehdottomasti.

Turvallisuuteen vedoten se Lankamaan ladon peltomutkakin vedetty kielletyksi katselualueeksi jne.
Kaikki pitää vain änkee risteysalueiden karsinoihin yhdessä kaljankiittajaporukan ja muun VIP-barnislössin kanssa joka ei tajua rallista mitään.

Kokemukset yllämainituista viime vuodelta oli sen verran negatiiviset, että päätin jättää ekaa kertaa 80 -luvun loppupuolen jälkeen nämä rallit kokonaan muille.
Paikan päällä läpi v-lopun Jyskälässä on tullut oltua rallipassin lanseeraamisesta saakka vuonna 1997.

Odottelin fiilistelyä himassa nettiralliradion kautta, sen pilasi sitten Ylen pamput. Mahtavaa. Tämänkö vuoksi maksan tv-lupamaksuja vai niiden mainoskatkottomien sarjojen?
Miksiköhän sitten kaikki hittileffat / sarjat tulee ekana näille mainoskanaville?

Vuorela & co nyt halutaan vastauksia

Voiskos vihdoinkin joku YLEn pomo ottaa kantaa Ralliradion nykytilaan! Täysin turhaa edes yrittää väittää, että YLEn porukka ei seuraa tätä foorumia.

Oliskos aika vaihtaa

Oliskos aika vaihtaa yhtiötä? Luulen, että monikin kaupallinen ketju voisi olla kiinnostunut ralliradiosta. YLE on täysin pihalla kuin lumiukko tämänvuotisen radioinnin kanssa, toivottavasti tämä kokeilu on ensimmäinen ja viimeinen laatuaan ja ensi vuonna saamme takaisin sen AINOAN oikean ralliradion ja Vanhasen Ekin tiimin.... vaikka sitten kaupallisen radion puolella

Kannetetaan tämänvuotisen

Kannetetaan tämänvuotisen perusteella lämpimästi,taitaa vaan olla mahdoton yhtälö. rallin oikeudet ylellä ainakin tv:en puolella

Olisi aika vaihtaa..

Kannatetaan....

Ja näin siirrytään

Ja näin siirrytään tuoreisiin uutisiin...

missä on oikea ralliradio

Se on kuoallu.

Ei voi ku muistella lämmöllä.

Palautetta voi lähettä

Palautetta voi lähettä YLElle suoraan ; http://www.yle.fi/palaute.html

Mikään sopimus ei ole

Mikään sopimus ei ole kiveen kirjoitettu ...