Olisiko jo aika

Joko teistä joku pian vastaisi sieltä toimituksesta mikä tässä mättää???
ketä on vastaava tuottaja ja miksi näin on päässyt tapahtumaan???
vai onko kielletty kommentoimasta rupusakille??

tämän voi näköjään

tämän voi näköjään tulkita niin että joko teitä on kielletty kommentoimasta tai teitä ei kiinnosta tavalliset pulliaiset...
Kumpi osui oikeaan??
Aikaa pitäisi olla nytkin tulee uutisia teidän ralliradiosta

no voi voi

kyllä taas on kiva kuunnella RALLI RADIOTA miks ylellä on tälläistä pelleilyä ei oteta huomiion kohde ryhmää kun tällänen tapahtuma SUOMESSA niin ketä KIINNOSTAA JOKU KALASTUS YNNÄ MUUT OHJELMAT!!!!! jos tämä on ralli taajuus niin mun mielestä sieltä pitäs vaan kuulua sitä ohjelmaa mihin on kanava suunnattu ELI RALLIA EI MITÄÄN MUUTA

Vielä on jonkun Ylen

Vielä on jonkun Ylen porukasta mahdollista huutaa että "Aprillia" ja sanoa että aamupäivän lähetys olikin pilaa..

... joten iltapäivällä

jatketaan perhokalastuksen perusteilla ja päivän peilillä!!!

Ei toimituksen työssä ole moitteen sijaa.

Mutta kaikessa muussa, jonka YLE on saanut aikaiseksi tässä radioinnissa.

Toimitus onneksi tekee työnsä ja yrittää edes pelastaa sen mitä pelastettavissa on. . . (?)

isot herrat

Isot herrat ylessä ei ole rallia seuraavaa väkeä. On paljon mukavampaa kalastaa teno joella.

Voi perkele...koitin taas

Voi perkele...koitin taas kotimaista ralliradiota ja siellä puhutaan jostain sienisadosta....ei ymmärrä

Isot herrat osaa pilata

Isot herrat osaa pilata pienten ihmisten ilon, tämä on viimeisin esimerkki asiasta.

ei maksa valittaa, koska vastaus on

"Hiljaa mato ja maksa lupamaksusi!" :(

Sehän liittyykin tähän

Sehän liittyykin tähän aiheeseen,tuskin tämä tästä muuttuu paremmaksi.

En usko, että tänävuonna.

En usko, että tänävuonna. Olisi kuitenkin hienoa, jos sitä muutettaisiin. Sienisato ei nimittäin taida rallinkuuntelijoita pahemmin kiinnostaa. Jos ralliradio kuuluu ulkomailla niin miten ne jaksaa kuunnella asiaa sienisadosta yms.

tuntuu aika tyhmältä

tuntuu aika tyhmältä kuunnella ulkomailla tätä "ralliradiota"
Tuskin tuolla metsässäkään tästä tykätään.
Ennen niin intensiivinen radio on muuttunut aivan paskaksi!!
Tulisipa muutosta jo huomiseksi(turha toivo)

Eikä sienisato varmaan ihan

Eikä sienisato varmaan ihan kauheasti palvele myöskään pätkien varrella olevia ulkomaalaisia katsojia - en voi tietysti olla satavarma asiasta. YLE varmaan tietää paremmin..

Ralliradion TUOTTAJA HALOO !!!!

Olisi erittäin kohteliasta yleisöä kohtaan selittää pikaisesti tämän vuoden radiofiasko. Jos haluatte vielä säilyttää vähäisenkin uskottavuutenne, olisi jo aika astua esiin...

//EDIT

Niin, homman kustantaa kuitenkin nämä kuuntelijat. Tämä ei ole vastinetta rahalle.

Voi taivas

Tulipa päivän peilikin kuunneltua. Tuli mieleen -90 luku ja tämän vuosituhannen alku. Niin Vanhasen Eki kuin Pöntinen, Päivi Kupla, ja ketä niitä kaikkia olikaan.
Onko tämä nyt sitä kuoliniskua, jota ollaan rakentamassa näitten Mahosten sun muitten toimesta. Tarkoitan sitä, että ralli siirtyy Jyväskylästä pois. Sehän on ollut Mahosen kuningasidea jo usean vuoden ajan. Miksi tästä maailmasta tapetaan kaikki hauska ja kiva ja tehdään kaikki niin ettei missään ole mitään tunnetta.

Lisäksi vielä Ekin kirjoitus TM:sta:
"Omasta puolestani taidan tuntea elokuun viimeisenä viikonloppuna lievää haikeutta ja poden varmasti kovia vieroitusoireita sillä kahden vuosikymmenen urakka YLE:n Ralliradion toimittajana on päättynyt. Tuottaja soitti, ettei paikkaa organisaatiossa enää löydy ja se siitä."

-----
edit
-----
oletteko huomanneet, että kellokin on tunnin myöhässä valtion aikaan. Siis se aika, joka kirjautuu viesteihin.

Ihan turha odottaa mitään

Ihan turha odottaa mitään itsekritiikkiä YLE:n suunnalta - todennäköisesti ainut korjausliike jonka kyseinen taho tämmöisen munauksen jälkeen osaa tehdä, on koko rallilähetysten lopettaminen. Kaikkea sontaa on tullut nieltyä, mutta nyt sekaannuttiin siihen kaikista pyhimpään - ralliradio kun oli omalla kohdalla 90-luvulla se juttu, joka piti rallikipinää erityisesti yllä.

Jepjep

Ralliradio on rikki... kuuluu vain pätkittäin... Onneks YLE sentään keksii lähettää jotain ääntä välissä, ettei luule koko radion särkyneen! KORJATKAA VIKA! ENEMMÄN RALLIA, VÄHEMMÄN KUIVAA KAKKAA!!!

&#@!!#*@!

Meno on kuin Pohjois-Koreassa!

Se on juuri sitä, kaikki tavallisia ihmisiä kiinnostava pitää tappaa tavalla tai toisella! Näkeehän sen muussakin Ylen touhussa Keski-Suomen radiostakin on potkittu pois kaikki ne toimittajat jotka juonsivat ne kaikkein suosituimmat ohjelmat ja sama näyttää vieläkin jatkuvan, heti kun nousee joku ohjelma suosioon niin se lopetetaa eikä kukaan Ylen johdosta kommentoi tapahtunutta.
Ja mitä ajattelevat ne kaikki ulkomaalaiset ralli vieraat jotka ovat jo vuosi saaneet samallaista palvelua kuin mekin, hyvästä ralliradiosta! Niitä varmaan kiinostaa ja hyvin ymmärtävät valtavasti mistä puhutaan päiväntasa ohjelmassa!

WRC radio pesee 100-0

WRCn radiolähetys pesee kyllä tänä vuonna 100-0 tämän Ylen todella ala-arvoisen ralliradion irvikuvan. Jutuissa on huumoria, haastatatteluja sekä musikkiakin mukana

Niin, se on vähän niin

Niin, se on vähän niin että joko sitä rallia lähetetään läpi koko rallin tai sitten ei kannata lähettää ollenkaan - se että mennään merisään ehdoilla ei oikein toimi. Eli pistäkää vaikka sitten pillit pussiin ja antakaa tää kaupalliselle taholle hoidettavaksi. Nyt homma kusee ja pahasti.

Yle/Paikallisradiot

Muistelen vieläkin vanhoja.
Muistan kun radio Keski-suomi ja radio jyväskylä kilpailivat aikoinaan ralli-radiosta. Voiton korjasi ylivoimaisesti YLE:n keskisuomi mutta tämän päiväinen esitys ei pärjää missään mielessä radio jyväskylälle. Joten jos mahdollista niin kaupalliset kisaan mukaan mutta kun niitäkään ei enää aitoina kaupallisina ole.

hanukas, kiitos että

hanukas,

kiitos että kiinnitit huomion asiaan, foorumin kellonaika-asetus nyt korjattu

*TUIJA*
blogit.yle.fi/tuijataallahei

WRC:n rallilähetys

Niin, se WRC:n rallilähetyshän löytyy siis täältä. Kuunteleeko joku sitä parhaillaan? En saa kuulumaan tällä koneella, täytyy kokeilla myöhemmin kotona vielä.

*TUIJA*
blogit.yle.fi/tuijataallahei

Ole hyvä vain.

Ole hyvä vain.

Kuten tässäkin ketjussa on

Kuten tässäkin ketjussa on muutamaan otteeseen kommentoitu niin kyllä jään minäkin kaipaamaan niitä jo legendaarisia rallilähetyksiä männävuosilta. Eki, Tony, Hintikan Juha, Päivi Kupla ja muut joita huippuvuosina äänessä ovat olleet teki rallin seuraamisesta viihdettä parhaimmillaan. Toivotaan että vanhaan hyvään formaattiin palataan ja kiireesti...

--
fmatic
blogi.raivogalleria.net

Onhan muuten hupaisaa että

Onhan muuten hupaisaa että "järjestävän seuran" oma väkikin kuuntelee parempia lähetyksiä...

parempia lähetyksiä

No ainahan sitä kilpailijoitakin täytyy koettaa kuunnella

ei tässä pussi päässä eletä :)

*TUIJA*
blogit.yle.fi/tuijataallahei

Eipä siinä mitään, oma

Eipä siinä mitään, oma pettymyshän tässä paistaa läpi kun on jo oppinut siihen oikeaan ralliradioon ja sen tunnelmaan. Onneksi on vaihtoehtoja :)

Kiitos palautteesta

ihan vilpittömästi iso kiitos tästä palauteryöpystä! Kaikki kommentit on luettu ja huomioitu - ja myös välitetty eteenpäin.

Tämä Ralliradion valtakunnallisuus on tuonut muutoksia mukanaan, jotkut niistä on valitettavasti koettu epäonnistuneiksi, mutta hyvää lienee kuitenkin se, että nyt rallitunnelmaan pääsee mukaan suurempi osa suomalaisista.

Ensi vuotta ja tulevia Ralliradioita ajatellen kaikki tämä keskustelu on erittäin hyödyllistä, joten palautetta otetaan oikein mieluusti edelleen vastaan.

Ralliradiosta

Ei ole kovinkaan hyviä kuultelu kokemuksia tämän vuoden Ralliradiosta... Miksi Ylessä ajatellaan koko Suomen kattavaa kuuntelu aluetta, kisa käydään Keski-suomessa!!! Vielä viimevuonna pysyi rallin tilanteessa jyvällä. mutta ei se mitään.. toivottavasti ensivuonna siirretään katselu-alueet vielä parilla metrillä metsään päin ja nostetaan lippujen hintaa... kyllä se ralli suomesta siitä pikkuhiljaa kuolee...

on ainekin perhokalastus

on ainekin perhokalastus saanut kuuntelioita...PALAUTTAKAA ERKKI!!!

EI KYLLÄ VOI KEHUA NOITA YLEN RALLI TV-LÄHETYKSIÄKÄÄN...

Televisio on ehkä vielä radiotakin huonompaa lähetystä.. samaa paskaa.. jokainen lähetys on puolet edellisen kertausta!!

Kiitos Tuija,sinulla oli

Kiitos Tuija,sinulla oli "munaa" tulla kommentoimaan tänne ekana ylen toiminnasta.
Valitettavasti on jo myöhäistä rypistää kun paskat on housussa.
Mitä olen ollut tuonne metsään ollut yhteydessä niin siellä ihmetellään mihin on kadonnut se radio josta ennen tuli noita tiukkoja väliaika tietoa kun ajettiin pohja-ajoista.
On siinä ulkomailla olevat ihmeissään kun ralliradiosta tuleekin sienisadosta+muuta asiaan kuulumatonta.
Sama varmaankin koskee myös täällä olevia ulkomaisia rallituristeja.

Tsemppiä kumminkin sinne studioon,ettehän te tälle mitään voi.

Palautetta

Vaikka olenkin ollut todella pettynyt tämänpäiväiseen ralliradioon, niin koitan pitää palautteen asiallisena.

Onko nämä täysin ralliin liittymättömät asiaohjelmat todellakin pakko lähettää myös ralliradion taajuudella? Uutiset ja urheilun viisiminuuttinen mahtuvat hyvin sekaan, mutta nämä pitkät ajankohtaisohjelmat pilaavat mahdollisuuden helppoon ja hyvään rallin seuraamiseen. Varsinkin EK:illa ollessa ralliradio on ennen ollut se tärkein tiedon lähde, nyt sitä on hankala sanoa sellaiseksi kun useiden EK:iden tilanteet ja tunnelmat jäävät hämärän peittoon lähetyksen ollessa täysin muualla.

Lisää liveseurantaa toivoen.
-Jarno

numppa, kiitos

numppa, kiitos kiittämästä. Jos tämä vuosi meneekin nyt näillä kuvioin, niin ensi vuodeksi tiimi pystyy miettimään vakavasti, miten rallikansaa aikuisten oikeesti parhaiten palveltaisi

itse tekee mieli vetää hihasta heti kaikkia jänniä kännykkäradion mobiili-streamaus-rinnakkaislähetyksiä, mutta taitaa se ularadio useimmalle kuitenkin olla realistisin vastaanotin, kaikki tuskin ovat sellaisia laitefriikkejä kuin itse olen...

*TUIJA*
http://blogit.yle.fi/tuijataallahei

laittakaa ralli vaikka

laittakaa ralli vaikka ylex:ään niin kuuluu valtakunnallisesti ilman päivän peiliä ja jatkuvia uutisia

Huomenia kaikille

Huomenta myös studioon,koitetaan tsempata tämäkin päivä siellä studiossa kuten itsekin täällä kotona koneen vieressä.

Ralli Radio Peiliin?

Olisikohan harkinnan arvoinen juttu siirtää ensi vuonna ralliradio valtakunnalliseksi muuttuvan Radio Peilin puolelle?

Kappas vain?

Nyt ei ole enään tekijänoikeuksia kello 8 uutisiinkaan kun tuli hiljasta Urheiluradion jälkeen.