ratkesko Ouninpohjassa

Tuleeko Hirvoselle mahis nousta?

Tuskin,nyt rupee Loeb

Tuskin,nyt rupee Loeb varmistelemaan ja tarkkailemaann mikon ajoa.
toivoisin että yrittäisi vielä Bussea kiinni jotta saisi kunnon kisan vielä pystyyn

sepä se

Jos Loeb hiljentää, niin 30 sekunnin kaula lyhenee äkkiä kymmeneen, ja kyllä Mikon mielessä kajastaa toinen sija. saas nähdä, aika lyhyitä pätkiä seuraavat kolme. Kolme neljä sekkaa pois, joka pätkällä, sitten isku Moksi-leustussa. Hmmm. on se helppoa tässä.

Kärjen varmistelua?

Oletettavasti kolmen kärki seuraa toistensa aikoja ja varoo rikkomasta autoja.Nyt ei Mikolta löydy paukkuja Loebin kiinniottamiseski. Sordo ja Galli taistelu jatkuu, jos vain Gallin auto kestää ja pysyy tiellä. Pienoiset pettymykset Tuohino ja Välimäki kisaavat keskenään jäänös pisteistä.
Isossa N:ssä tiukkaa Flodinin ja Alenin taistelussa. Tää voi kallistua kummalle tahanssa. Sini-valkoisin lasein katsottuna Alenin voitoksi.

Kiinnostavaako?

Mielenkiintoinen asetelma rallin kärjessä. Mennään tasasta varmaa ajoa jonossa palkintopallille. Tuskin tulemme näkemään enään mitään kunnon ajoa missä yritetään eikä himmailla.

Saas nähdä viitsiikö sitä mennä kattelemaan "rauhalista" rallia. Ei oikein tunnu kiinnostavalta.

40-kilometrin

40-kilometrin Moksi-Leustussa kyllä ehtii tapahtua yhtä sun toista vaikka kuin "varmasti" ajeltaisiin.

Juu en usko että vielä

Juu en usko että vielä ratkes mutta kyllä toi helpottaa ..... ja kuulemma Mikolle tullu tallin puolelta käsky ajella maaliin kolmatena (eli siis pikkuisen varmistella)