Viina virtaa

Kävinpä eilen lasten (3 ja 7v) kanssa Vellipohjan ek:lla ja totesin että nämä karkelot eivät todellakaan ole lastenjuhlat. Pohjat oli reilut ja soppaa vedettiin estotta pikataipaleen varella: oli kaljaa ja kirkasta ja jopa pari hashisveikkoa. 15 vuotta sitten kun viimeksi olen rokkifestareilla käynyt niin ei niissäkään juhlapaikalla viinaa ja muita päihteitä vedetty yhtä vapaasti. Tiedänpähän sen että lasten kanssa en enää lähde ralleihin, kun vasta ovat parit rokkifestarit kolunneet. Toivonpa kuitenkin että järjestäjät tulevina vuosina puuttuisivet kehitykseen, sillä meininki on kyllä karkaamassa käsistä ja mielestä paras (ja ainut hyvä) syy risstää jyskälätä mm-rallioikeus.

no hohhoijjaa

Itse ihmettelen miksi raahataan kakaroita pitkin männikköä seuraamaan lajia mistä eivät mitään ymmärrä.

tenavat rallissa

oma tenava on ollut ralleissa 2.5v saakka myöskin Jyväskylässä+lukemattomat muut rallit/sprintit. kyllähän niissä jonkin verran nappaillaa osa vähemmän osa enemmän.hyvin yleensä on mennyt,tällä hetkellä poika on 7v ja on uskomattoman innostunut ralleista ja myöskin autojen tekniikasta.joten kyllä ymmärtää ralleista + muusta enemmän kun moni vanhempi harrastaja.

No kaverit

Kyllä tuolla metsissä on tilaa meille KAIKILLE !

Joo hei !

Taitaa olla UncleBen ekaa

Taitaa olla UncleBen ekaa kertaa ralleissa. Tuotahan se on ollut kautta aikain, mitä minä muista ralleja aktiivisesti seuranneena/tehneenä. Se taitaa vaan kuulua suomalaiseen kulttuuriin. Kuten EsaK totesi, "Kyllä tuolla metsissä on tilaa meille KAIKILLE !"

tenavat rallissa

tenavat mukaan vaan,niin saadaan vielä lisää suomalaisia ralli lupauksia tähän maahan.JALKA SUORANA MARKUS JA MUUT SUOMALAISET TÄÄ ON HIENO LAJI.

Juu itellä on 3 v poika ja

Juu itellä on 3 v poika ja sen kanssa eilen oltiin huoltoparkissa ... pätkille ei vielä olla menty mutta kivaa oli

Kummipoika 1,6 vuotta

Ai kun oli kiva kun nettiradiosta kuului auton - ralliauton- ääni ja eräällä sivulla näkyi netistä kuva tiestä livenä kuvattuna, kyllä sitä tietä ajettiin puoli tuntia, painetiin polkimia ja avainta käännettiin, auto käyntiin ja rattia käännettiin. Andrealle auto on tällä hetkellä maailman ihanin asia. Ja kun tuli iltapäiväunien aika, sain rauhoittumaan vilkkaan lapsen kun telkusta tuli lähetys rallista, sitä seurasimme kivasti vaipn vaihdon ajan ja ihaninta oli kun autoissa oli tuulilasin pyyhkijät päällä (uutta nyt kun on ollut niin sateeton kesä, että emme ole sitä vielä ehtineet opetella). Lapselle hyvä asia kaikki mistä tykkää, siis vaikka rallia kahtomaan paikan päälle! Minusta se on lapsen etu!

samaa touhua jo vuosia...

olen tarponut keski-suomen metikköjä 80-luvulta saakka rallia seuraten ja samalla ihmisiäkin siinä tulee katsottua. Onhan se rokkijuoma näkyvästi esillä, osa enemmän maisteissa osa vähemmän... ilahduttavaa kuitenkin ollut ettei se ole minun rallejani pilannut, muutaman oluen itsekin juoneena... ja sitä se on ollut jo 20 vuotta sitten, kyllä siellä kamera laukussa se kirkas pullo isännillä on ollut...

tenavat rallissa

7v poika 39v iskä hyvää rallia vaan kaikille.HANAA VAAN MARKUS JA MUUT SUOMALAISET.

NO!!

No itseä ei kyl toi alkoholi sillain haittaa jos juo mut mikkään kovat kännit ei kyl kuulu asiaan miten kävi eräällee miehelle ouninpohjassa kakaristossa kun ajettiin toista kertaa et en viitsi ees kertoo mitä tapahtu!!

Mutta

Ne on hauskoja kattoa ne kännisten pyllyilyt. ite oon 13 v ja kolmena vuonna rallia seurannut, niin ei niissä mitään pahaa oo. Sen takia ei 3-6 vuotiaita viedä kaljoittelijoiden lähelle, koska ne kiroaa niin paljon, ja isät/aitit pelkää että lapsi saa siitä huonoja vaikutteita. ja kun helgeen ei viiti kertoa mitä ounissa tapahtu, niin yks ukko nousi heinäpaalien päälle ja näytti kuskille paljasta takalistoaan. kyseinen auto ajoi muuten parin mutkan päästä rajusti ulos, tiiä sitten miten sokkiin meni...

lapset rallissa

Itselläni oli kolme mukana (eetu 6,tommi 8, eemil 9 )riippuu siitä mitä itsellä on eväänä . Meillä kotona ei puhuttu kaljasta vaan Mikosta ,marcuksesta ,lööbistä ,kostista. + paljonko tyhjistä tölkeistä ja pulloista sai.