YLEn ralliradio on kuin Suomen MM-rallin entisen EK:n nimi - Surkee!!

Kyllä on YLEn touhu laskenut kuin entisen lehmän häntä. YLE ylpeilee ralliradiolla, mutta tosiasiassa kyse on rallilähetyksistä.

YLE vois pitää ralliradion sellaisena, kuin se on totuttu kuulemaan. Eli Keski-Suomen taajuuksilla rallia. Valtakunnan lähetyksiin ralli-inserttejä. Nyt suurimman osan aikaa tulee mielenkiintoisia uutisia taimenen istutuksista tai merisäästä - Hoh hoijaa! Toisin sanoen YLEn rooli kansansivistäjä on pilannut hyvän lähetyskokonaisuuden, ralliradion.

Tässä käytännön kokemus: Olemme Urrian EK:lla. Haluamme kuunnella tuloksia radion kautta ja pitää spekulaatiot käynnissä loistavassa säässä ja rallihengessä. Paikalla tuhansia ihmisiä. Fiilis mahtava! Sitten tapahtuu jotakin. Lähetys katkeaa, ei tuloksia. Alkaa uusi lähetys, Merisää!!! Olemme Keski-Suomen kangasmetsissä. Voiko mikään tuhota tunnelmaa pahemmin?

AKK:lla on toinenkin vaihtoehto, kaupallisuus. Mikäli YLE ei kykene parempaan tehköön AKK sopimuksen kaupallisen kanavan kanssa. Markkinatalous on siitä mielenkiintoinen asia, että se korjaa tällaiset munaukset.

Yhdyn edelliseen

Missä se totuus kulkeekin tämän "ralliradio munauksen" kanssa???
Onko tämä vain välivuosi ennen ralliradion siirtymistä kaupalliselle kanavalle.
En voi uskoa sittenkään YLE:n päättäjien olevan näin sivistymättömiä.

´Ralliradio

Onhan se hyvä että on radiossakin rallia jos on joku ihminen jossain mökillään missä ei ole tv:tä.

Saatiin siis Surkee takaisin

Jotkut haikailee noita vanhoja legendaarisia pätkiä takaisin eli tässä vastaus Ylen taholta; saatiin Surkee takaisin !

Joo hei !

Kaupallinen kanava??

Aikoinaan kaupallinen kanava toimitti ralliradiota ja sen ongelmana oli että joka väliin tungettiin mainoksia. Tosin erikoiskokeiden hektisimmät hetket toimitettiin hyvin.Lisäksi ongelmana oli kanavan kuuluvuus, heillä ei ollut vahvoja lähettimiä eikä tarpeeksi kanavia peittoamaan koko ralli reittiä.Tosin silloin reitti kävi Tampereella ja Suonenjoki/Pieksämäki alueilla. Silloin Radio Keski-Suomen ralliradio tuli pelastamaan tilanteen, heillä oli tekniikka ja heillä oli osaamista.Ralliradio kuului ja toimi hyvin.Myöhemmin he alkoivat välittämään ralliradiota myös netissä ja kaikki toimi lähes loistavasti! Mutta sitten tuli vuosi 2006 . Kaikki edellisten vuosien hyvä työ heitetään roskakoriin. Tietojen kukaan A.Vuorelan tiimi ollut mukana vuosia,mistä he ovat saaneet päähänsä muuttaa lähetyksen formaattia? Yhdeksi syyksi mainittu radio uudistukset,onkohan näin.
Vai onko vaan haluttu uudistua uudistamisen halusta.
Vai eikö A.Vuorelalla ole tarpeeksi isoja kenkiä Ylessä joilla hän saisi äänensä kuuluviin päätöksissä (edellyttäen että hän on vanhan formaatin ralliradion puolella).
Kaupallisista radioista vielä. Onkohan heillä tekniset valmiudet parantuneet että pystyisivät toimittamaan kuuluvan ralliralliradion.
Entä pystyvätkö he toimittamaan netti ralliradiota?

Yle lupaa, mutta lupauksia ei pidetä

"Nettiradion kuuntelijoiden iloksi kerrottakoon, että EK-selostus kuuluu suorana netissä radiouutistenkin aikana, jos kärkikuljettajat tulevat silloin erikoiskokeen maaliin."

Eipä pitäny paikkaansa ainakaan Jukojärvi 1:n maaliintulossa..

ERITTÄIN

olen saamaa mieltä siitä v"tun,meri säästä keski-suomessa.rallia MINÄKIN TAHDON KUULLA!!muutenkin tympii kun en päässy paikalle ite:(onnes edes jotenkin pysyn kärryllä kuulen/nään telkarista.mut vain ralli kanava käyttöön muu sää paska pois.kiitos

Huh huh

Joo ei voi todeta taas, kun että voi luoja. Voisimpa melkein veikata, että niitä ketä kiinnostaa saada tietoa rallista ei kiinnosta kuunnella, kun Pertillä on kala kiinni ja miten Jorma Uotisella ja ystävillä menee. Ralliradion taso ei voinut paljoa p*skempi olla. Siellä pätkän varressa ei todellakaan ole haittaa siitä, että tulokset kuulee useammin kuin kerran erikoiskokeen aikana. Jos taso on sama ensi vuonna jätän radion suosiolla kotiin. Onnittelut Ylelle Ralliradion pilaamisesta!

Niimpä

Oli joo aika heikko radio tänä vuonna mihin on totuttu!Valtakunnallinen voi joo olla mut kun on meno kuumimillaan niin silloin kaikki nää uutis ja kala jutut pois!Ittee ja kaverii oti kyl perjantaina päähän kun ei kuullut ollenkaan miten kävi laukaassa!Mut kuultiin joo miten herra ö sai kalan koukkuun!!

Heikkoa oli

Oli hyvääkin,mutta pääsääntöisesti ralliradio meni totaalisesti alaspäin.Varsinkin maaliintulo oli ananaksesta.Toimittaja selosti toisen selostajan päälle.Kotiin mennessä oli ennen kiva kuunnella kun voittaja tuli lavalle ja hänen haastattelut.Nyt ei ensimmäistä haastattelua!!!Ja EKI takaisin.