2) Rengas hukassa?

|
2) Rengas hukassa?

Itaallialaisen ralliauton rengas päätti pitää taukoa rallitouhuista :)
Kuvakisan kakkonen > Tuomariston arviointi: Tilannekuva vailla vertaa. Kuvaaja on reagoinnut yllättävään tilanteeseen todella nopeasti ja on lisäksi pystynyt säilyttämään kuvassa vauhdin ja toisistaan kovaa vauhtia erkanevat kohteet: auton ja irronneen takarenkaan.

Äänestystilanne
Tilanne: 4.3, Ääniä: 51

vitsi on kyllä hieno

vitsi on kyllä hieno

hieno

siisti kuva kyllä

Sellasta

Liekö tuossa rullaa se kuvakisan palkintona olevan rengassarjan puuttuva osa, jota rakas Arvomme vieläkin etsii otsalampun kanssa pitkin pimeitä metsiä...

Tulipas osuva kommentti ;)

Tulipas osuva kommentti ;)

Kuvakisasta

Onkohan palkinnot jo postitettu? (siis viime syksyn kuvakisasta) Ei minulla mitään hätää sen suhteen ole, vaikka vähän on viime kuukaudet jännittänyt, että minkälainen tuotepaketti tuli napattua;) Vai onkohan minun osoite hävinnyt...

(Jotain lämmintä ja kulttuuria näyttää sinulle tulevan ;-). Tsekkaa etusivun päivitetty kuvakisajuttu./AV)

Kuvakisa? Palkinnot? Helpommin luettavissa oleva tuloslista?

Taitaa olla tuo 11 viikkoa sitten tullut jonkinlainen lista viimeinen tieto koko kisasta... No eihän se ole kuin vajaa 3 kuukautta.

Postikaan ei auta

Laitoin 29.1. postia Ylelle kuvakisasta, mutta eipä ole siihenkään tullut vastausta. Uskomattoman löperöä toimintaa Yleltä tämän asian suhteen. Epäilen että ensi vuoden ralli on jo käsillä ennen kuin tämän vuoden kuvakisan helposti luettavat listat on julkaistu.

Toimintaa!

"Epäilen että ensi vuoden ralli on jo käsillä ennen kuin tämän vuoden kuvakisan helposti luettavat listat on julkaistu."

Hiukkasen hidasta oli viime vuonnakin ja nähtävästi sama jatkuu. Noh, eipä tässä mikään kiire, mutta toivottavasti ei mene yhtä tiukille Rallipassien kanssa kuin viime vuonna :D

Doh, toivottavasti palkintojen laatu korvaa tämän odottelun ;))

Paha virhe!

Älä nyt hyvä ihminen häiritse Ylen toimintaa laittamalla sinne postia!!! Eihän tämä homma valmistu ikinä, jos siellä joudutaan vielä joihinkin posteihinkin miettimään vastauksia. =)

Pahus

Olet oikeassa, varmaankin 2 kuukautta tulee takapakkia tuonkin viestin takia, pahoittelen :)

Kuka sitä talvella kesärenkaita tarvii?

Vaikka aika kesäinenhän tuo alkutalvi olikin. Vaasalainen kuvakisan voittaja saa KESÄRENKAAT Vaasassa alleen kesän kynnyksellä tai vaikka heti takakontiin - jos vaikka mielii kesäisimmille maille ajelemaan...

Viiden palkinnonsaajan yhteystiedot vielä puuttuvat

Tietosuojalaki hiukan häiritsee nikkien taakse kätkeytyvien henkilöiden löytämistä. Aika moni ralliyhteisön jäsen käy yhteisössä vain rallin aikaan, joten yhteisön sisäinen sähköposti ei tavoita riittävästi.

Nyt kun Neste Oil Ralli 2007 reitti on julkistettu, aktivoimme viestintää täällä yhteisössäkin. Yhteisön ylläpidossa on pidetty paussia mm. YLEn organisaatiouudistuksen vuoksi. 2007 ralliin uudistamme tämän yhteisön ja mietimme samalla sen funktiota. Yhteisö ei toimi ilman jatkuvaa moderointia, joten tämä on ratkaistava ensin. Helpommin hallittava julkaisualustakaan ei olisi pahitteeksi. Nettipalveluiden kehittämiseen on saatu YLEssä lisää voimavaroja, joten parempaan suuntaan ollaan menossa. Mm. nettikuunteluun tarvittavien lisenssien määrää on jo nyt nostettu.

Saimme miltei kaikki puuttuvat kuvakisavoittajien nimet pääkonttorista Pasilan servereiden syövereistä tänne Jyväskylään. Vielä puuttuu noin viiden henkilön yhteystiedot. Etusivun kuvakisa -jutussa on nyt kerrottu tiedossa olevat voittajat sekä kaikki palkinnot. Tiedossaoleville voittajille palkintojen postitus on alkanut. Osa lahjakorteista postitetaan yhteistyöyrityksistä. Palkintoralliliput tulevat jakoon kesällä - toivottavasti ennen rallia :).

Tiedoksi vielä, että tiistaina 13.3.07 Radio Keski-Suomessa ja Keski-Suomen Uutisissa (TV2, YLE24 ja internet) on ensi-esittelyssä tulevan MM-rallin upouusi, melkein neitseellinen rallipätkä eli EK 9 Lautaperä, Keuruun lähistöllä...