Olipas myrsky!

Olipas myrsky!

Koko kesän Jyväskylä on välttynyt ukkosmyrskyiltä, mutta heti kun Subarun ja Sitikan rekat oli saatu ojennukseen Paviljongin huoltoparkkiin, äityi luontoäiti reuhaamaan koko arsenaalillaan. Oli tuulta, sadetta vaakaan ja viistoon, ukkosen kuminaa, koko taivaankannen halkovia salamoita ja lopuksi sangen reipas raekuuro. Kaupungin kadut tulvivat ja kevytkenkäisiä saattoi tuuli viedä kävelykadun terasseilta sisätiloihin suojautumaan.

Äänestystilanne
Tilanne: 2.2, Ääniä: 6

Enemmän lunta kuin joulukuussa

Oli kyllä erittäin mielenkiintoinen keli, ei muistu mieleen montaa kovempaa myräkkää. Mutta saipahan incar-kameran kuvaa Argentiinan rallin-tyyppisistä jokien ylityksistä, vaikka ajeli suoraa tasaista tietä. =)

Kännykamera ei tykännyt myrskystä

Yritin muuten Tourulan radiotalon katolta tehdä Erkki Nysten -tyyppisen videoblogin tänne yhteisösivulle kännycamilla, mutta eipä nokialainen tykännyt sateesta. Aluksi pikkulinssi täyttyi vedestä ja sitten kohmelo iski koko vempaimeen. Esikatselussa raportti näytti aivan Independence Day -elokuvan katastrofikohtaukselta ja olisin julkaissutkin sen, mutta taas iski puhelimen tyyppivika: selostusääni ja livekuva olivat muutaman sekunnin epäsynkassa. Sama vika oli muutoin taannoisessa Harri Rovanperä -haastossa. Se ehti jo julkaisuunkin, mutta vaihdettiin myöhemmin kunnolliseksi...

Omapa tykkäsi

No tosin en seisonut sateessa vaan katoksessa. Eikä tule äänen kanssa ongelmia, kun ei puhu mitään. =)