Under the rainbow...

Under the rainbow...

Sateenkaari näyttäytyi lauantaina kokonaisena Jyväskylän yllä. Harjulta katsottaessa kaari alkoi ja päättyi Jyväsjärven molemmista päistä. Vesilinnan näkötornissa liuta saksalaisia turisteja oli aivan haltioissaan näkemästään. Ukkosmyrskyn aikana he olivat kiltisti odotelleet myrskyn laantumista tornin juurella aulassa.

Äänestystilanne
Tilanne: 4.3, Ääniä: 27

Wau!

Voi mahoton että on hieno kuva! :)

Hitsi, nyt on Vuorela

Hitsi, nyt on Vuorela onnistunut ;)

Sattuuhan sitä vahinkoja ;)

Arvaa harmittiko, ettei käsillä ollut kunnon digijärkkäriä? Se on vielä haaveasteella. Canon Ixus 800 IS ei ole paras mahdollinen vehje luontokuvaukseen. Hyvä puoli on, että se on helppo kuljettaa mukana. Suojuspussin tosin hävitin myrskyn silmässä ;).

Ei se aina ole kalustosta kiinni

On noilla digipokkareilla voitettu kuvauskilpailujakin ja sitäpaitsi digijärkkärillä on lähestulkoon suurempi mahdollisuus epäonnistua, kuin onnistua. No okei, aika kärjistetysti sanoin, mutta jos ei ole kokemusta niin ne säädöt on hyvin usein pielessä, kuten tulee allekirjoittaneella olemaan huomisesta alkaen. =)

Kännykamerallakin on voitettu kisoja...

Ja nythän kännyköistä löytyy jo 5 megan kameroita. Aasian malleissa pixeleitä on jo enemmänkin. Hyvä kuva on aina monen osatekijän summa. Tuuriakin tarvitaan ja reagointikykyä. Itse tykkään järkkäreistä. Lehtitöissä tuli kai totuttua. Kaapissa pölyttää parilla hyvällä putkella varustettu Canonin EOS-sarjan kamera. Putket ovat yhteensopivia saman merkin digijärkkäreiden kanssa, joten kai tässä on kamerakauppaan vääntäydyttävä. Ralliradion digikuvakisassakin kuvien laatu vuosi vuodelta kasvaa...

Vaihtoehto

Voit myös luovuttaa ne putket allekirjoittaneelle. =) No vitsi vitsinä. Melkein tekisi jo mieli sanoa, että on kuvakisoja voitettu ilman kameraakin. Todellakin kännykamerat alkaa olla jo melkoisen hyviä, mutta myös valitettavan hitaita, onnistunu t otos etenkin vähääkään liikkuvasta kohteesta vaatii Alonson tuurin. Järjettömän hyviä kuviahan oli viimevuoden kisa pullollaan, eikä menestyksen saaminen missään tapauksessa helppo nakki, tuskin edes näille muutamalle lähes ammattikuvaajalle.

Komee Sateenkaari

Komee Sateenkaari