Shakedownin portti

Shakedownin portti

Tuossa on nyt jonkinlaista osviittaa siitä hiekkakakusta. Juuri laittelivat aitoja paikoilleen ja kuva on otettu ihan sallitulta katselualueelta ilman kummempia zoomailuita.

Äänestystilanne
Tilanne: 3.0, Ääniä: 7

Siellä ajetaan rallia =)

Tuo kakku on ollut siellä Kortepellolle tulevalla uudella asuinalueella maapenkkana talven yli ja nyt keväällä ajettu tuohon. Kuvassa siis vain osa kaikesta ajetusta maasta, osa jo levitelty ympäri maastoa.

Varsin mielenkiintoista.

Tuo allekirjoittaneen edellinen kommentti on vastaus tuohon arinun tekstiin, mutta ilmeisen nopeana tein vastauksen kolme minuuttia ennen kommenttia.

hiekkakasa

siinäkö se hiekkakasa nyt on. Mitähän ne tuolla mäenlaella meinaavat oikeen puuhata? korottavat laskettelurinnettä kaiketi.

Voi sonnin...

En sano. Mystiikka jatkuu.

Joo...

Näkeepähän korkeemmalta autoja kuin viime vuonna :)

Eipä tuostakaan

Eipä tuostakaan älyttömän pitkältä matkalta autoa näe noiden puiden takia. Vähissä on hyvät katselupaikat Laajarissa kun se yksikin hakkuuaukea siellä loppupäässä on nykyään kasvanut umpeen.

Niin no

Ralli nyt vaan on sellaista, että ei aina voi nähdä autoa 9 kilometrin matkalta. Tuo nyt on tuolta Shakedownilta kohtalaisen hyvä paikka, näkee koko portille tulon, portin ja aukean osuuden mäen päällä. Joku juttu siinä katselupaikassa pitää olla, että se on hyvä, ei välttämättä se, kuinka pitkään sitä autoa näkee. Otetaan nyt esimerkkinä keltaisen talon hyppyri, autoa näkee reilun sekunnin, mutta taitaa olla melkoisen suosittu paikka...

Hoplaa

Vanhoista kuvista löytyy tällainen tuosta portilta otettu kuva. http://ralliradio.yle.fi/node/1997 Otettu toiselta puolelta tietä, mutta huomaa miten on maisema muuttunut.

Ei tietenkään

Ei tietenkään katselupaikan tasoa mitata sillä, kuinka kauan auto on näkyvissä. Sitä vaan että toi paikka on varmaan niitä harvoja paikkoja shakedownissa missä ei sallitun katselualueen ja tien välissä ole havumetsää.. Ja sehän on taattua että ton kasan päällä on semmonen karavaanarikylä pystyssä jo huomenna eli voipi katselupaikat olla hakusessa sielläkin.