Loistavaa huomenta!

Veikkasin eilen, että Mikko Hirvonen voittaa Suomen MM-rallin. Pojat siinä hieman hymähtelivät, väittivät että tämä on Bossen ja Loebin heiniä.

Vellipohja 1 on ajettu ja hyvin menee meikäläisen veikkauksen kannalta, Hirvonen komeilee tuloslistalla toisena. Hirvosen voittoa ennustaneena minun pitäisi tietenkin olla harmissani mutta enpä ole, Jari-Matti Latvala komeilee kisan kärjessä ja soon niin upeeta, notta!

Pitkä päivä on tosin edessä ja kaikkea voi sattua mutta sehän se on tämän lajin suola. Studiossa on hyvä henki päällä, nuo äijät on jotenkin niin innoissaan asiasta, että se tarttuu...
Vai meniköhän se toisin päin?!?

ANyway, pitäkää meidät ajantasalla, kysykää, kommentoikaa jne. Tehdään tästä pitkästä päivästä aivan mahtava päivä!

Vauhtia!
Sanna

Miettinen kirjaa: Surullisen hahmon ritari!

Noh olihan avaus! Jari-Matilta loistavaa työtä kunnes se ikkunan tiiviste herpaannutti miehen keskittymisen. Varmasti nähdään mieheltä loistavia aikoja pitkin viikonloppua, niin hyvää vauhti oli päivän ensimmäisellä pätkällä.

Se surullisen hahmon ritari on jälleen Kristian Sohlberg, valitettavasti onni ei potki lahjakasta miestä takamuksille lainkaan, ainakaan kotirallissa. Hannu Hanhi olisi sillä autolla maaliin ajanut mutta ei Krisse, pistää harmittamaan myös täällä Paviljongissa.

Tunnelma rallistudiossa on tiivis, johtunee kapeasta tilasta jonka jokainen voi käydä toteamassa nettikameran kuvaa vilkaisemalla.

jatketaan turinoita

marko