Linja-auto ojassa

Linja-auto ojassa

hiekka tie petti linja-auton alta mikä meinas tukkia poismeno tien kokonaan.

Äänestystilanne
Tilanne: 3.4, Ääniä: 23

Nimenä linja-auto ojassa ja

Nimenä linja-auto ojassa ja kuva pakettiautosta tiellä?

Just näin.....

Tää on tyypilistä. Mennään linja-autolla tai asunto autolla
pienelle tielle kun varsin hyvin tiedetään että tien varret on pysäköityjä autoja täynnä. Sit aiheutetaan ruuhkaa upottamalla se pehmeeseen tiehen tai aletaan kääntää sitä mahdottomassa paikassa!

linja-auto ojassa

Niinpä niin. Sillä linja-autolla vaan on pakko ajaa niille pikkuteille kun ne V.I.P. teltat on sijoitettu keskelle korpea eikä jokaisella suomalaisella firmalla ole mahdollisuutta viedä omia yhteistyökumppaneitaan (=asiakkaitaan jotka tuovat leivän pöytään) helikopterilla sinne metsän siimekseen. Se bussi on vietävä sinne mihin kisajärjestäjä on sille järjestänyt parkkipaikan. Ei sinne kukaan huvikseen aja linja-autolla. Se on oikeastaan aika hyvää tuuria että siihen pehmeään on uponnut linja-auto eikä palo-auto hälytys ajossa ollessaan. Olisi hyvä jos vastedes järjestysmiehet hieman seuraisivat sitä miten ja mihin ne autot voi turvallisesti pysäköidä ilman että ne tukkivat tien. Toki myös autoilijat voisivat käyttää omaa päätään pysäköidessään sitä rakasta peltilehmäänsä. Siinä kun näyttäisi olevan vielä tilaa laittaa lähemmäs reunaa. Kyseisellä paikalla näytti olevan suon tapainen kostea kohta joka piti myös tien pehmeänä. Ehkäpä siihen ei olisi kannattanut pysäköidä. Tuolla suunnalla Suomea on muuten aika monta neliveto traktoria. Kannattaisikohan niitä varata viljelijöiltä vetämään tien tukkivat jumiin jääneet ajoneuvot liikkeelle?

Asiaa.

Tässä on koko juttu asiaa jokaista sanaa myöten!

Paikka oli Jukojärvi

Tuolla kyseisessä kohdassa liki pätkän loppua, katselualue I (P9) oli merkattuna linja-autoparkki ja niitä olikin runsain mitoin ajanut paikalle. Paikoitusalueet olivat tehty usealle pellolle. Kuulin jälkeen päin että lipunmyynti oli hivenen mössinyt ja järjestyspuoli ja siitä johtuen osa autoista joutuivat jättämään menopelinsä tienreunaan. Paikkoja olisi ollut vielä pelloilla hyvinkin?

Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta :)

Katsojille järki käteen pysäköinnin suhteen

Otsikko kertoo kaiken olennaisen. Palsankylältä lähtiessä oli sellainen pieni kinttupolku pysäköity lähes tukkoon mm. asuntoautoilla, sai ajella ihan ojia ja metsää pitkin, oli tuuria matkassa ettei auto hajonnut.