Mikko keltsillä

Mikko keltsillä

Keltaisen talon hyppyri oli kansoitettu jo aikaisin aamulla. Telttoja oli pystyssä ja joku kuorsasi aidan vieressä makuupussissaan. No, kuvaamaan päästiin sentään. Fordeilta odotimme lyhkäisiä loikkia, mutta Mikko tuli kunnon asenteella ja hyppäsi komeasti!

Korkeareso:
http://ralliradio.yle.fi/system/files/images/NORF07_1173+SS14+Ouninpohja...

Äänestystilanne
Tilanne: 4.6, Ääniä: 59

Voi voi

Kylläpä idellä napsahtaa aika hyvin kohdalleen tuolla keltaisella talolla. Keksikää nyt joku äkkiä tästäkin jotain vikaa. =)

Liian hyvä. :-)

Liian hyvä. :-)

Keksinpäs

Kuvassa on suomalainen Fordilla ja takana liehuu Ranskan lippu. Hyi hyi hyi, ei kelpaa, annan miinuspisteitä.

Onhan tuossa muutakin

Auton kyljessä on ylivalottuneita kohtia ja kuvan vasemmassa alakulmassa on häiritsevä teksti.

vikoja kaipaatte, niin...

ahdas. enemmän tilaa vasemmalle.

Tuntuu hirttelevän Tuksilla

Tuntuu hirttelevän Tuksilla rankkaan arvosteluun ;)

Eikös se ole hyvä kun kriittisyyttä riittää!

Suuri vale

Ei missään tapauksessa pidä paikkaansa. =)

Aha, oli jatkoakin

Eli siis juu on hyvä että on arvostelua ja varmasti moni saa arvokkaita vinkkejä omaan kuvaukseen, mutta kyllä monessa paikassa mennään täysin yli, tuntuu, että pikseli pikseliltä tutkitaan kuvia. Ja tuo virke on liian pitkä.

Keh keh ;) On muuten kuvien

Keh keh ;)

On muuten kuvien taso noussut tänä vuonna huomattavasti! Suttuset webbitason kuvat jääneet kokonaan pois. Mahtavaa kyllä!

Ehdottomasti mahtavaa

Vielä odotan sitä päivää, jolloin pois jää kuvat otsikolla "liian nopea kameralle", joissa on vain pölypilvi. Sitä päivää tosin saa odottaa kuten Suomen nousua huipulle jalkapallossa.

Viimevuoteen verrattuna erinomaisten ja loistavien ja ihanien kuvien määrä on noussut selvästi, mikä on ainoastaan positiivinen asia. Mikäli vielä ensivuodelle rajoitetaan kilpailuun osallistuvien kuvien määrää, niin eihän täällä enää muita olekaan.

Oliskohan

Kameroiden teknisellä kehityksellä ja sitä kautta hintojen laskulla mitään tekemistä asian kanssa että alkaa kuvat paranee. Yhä useammat omistaa kameran.

Olis

Alkaa nykypäivän digipokkaritkin olla jo melkoisen hyviä vempeleitä eikä maksa juuri mitään. Toinen asia on sitten se, että digikameralla voi räpsiä niin paljon kuin jaksaa ja sitten vaan poistaa huonot kuvat, tätä kautta ihmiset kuvaavat enemmän.

Loistava kuva!

Kyllä on idellä "liipaisin" ollut pohjassa juuri oikealla hetkellä...pakko oli leipoo 10 pistettä tälle kuvalle!
----------------------
www.toniollikainen.com
Motorsport Photographs

Täytyy lisätä aikaisempaan kommenttiin

sen verran että vaikka tekniikka kehittyy niin itestäänhän se kamera ei ota hyviä kuvia. Hyvälläkin kameralla saa huonoja kuvia ja toisin päin. Tarkoitin noin niinku yleisesti. Tätä kuvaa en tarkoittanu.

Sanomattakin selvää

Tuo on ihan itsestäänselvyys. Vastaava esimerkki löytyy rallimaailmasta, Al Qassimi näyttää, että vaikka alla on tehtaan WRC, niin vauhti on melkoisen vaisua. Esimerkkinä nyt vaikka tuolta Saksasta avauspätkän suoritus, jossa sheikki pisti JWRC:llä ajavaa Prokopia kokonaiset 2 sekuntia nenään. =)

Vai Mikon auto?????

Tos etulokaris ja takaikkunas nro 4 eli latvalan auto!!!

Ja vuosi on 2007...

Kukas silloin ajoikaan numerolla 4? Vihje: Grönholm oli numero 3.

Muutenkin

olis vähän poikennu reitiltä. Kun ei ollu koko hyppyriä tän vuoden reitillä. Kartturilla aika paha nuottivirhe, ku ajattaa väärälle reitille.

Joo,on se sitteki

Joo,on se sitteki hirvonen,en huomannu että oli v 2007 sori