Kimurantti webcamin asennus

Kimurantti webcamin asennus

Ralliradion kovasti toivotun webcamin asennus Lutakon maisemiin oli helpommin sanottu kuin tehty. Ralliviikkoa edeltäneet epävakaiset säät ja etenkin ukkoset olivat jumiuttaneet kamerafirman asentamia webcameja eri puolilla Suomea, joten niiden korjaamisessa meni aikaa ja kilometrejä ja uuden kameran asentaminen viivästyi.

Rallistudion uusi paikka Tanssisali Lutakon ykköskerroksessa lisäsi myös haasteita. Tanssisalin katolle johtava ilmastointihuone oli lukossa ja avaimet kesälomalla jossain päin Suomea. Mutta maanantaina asiat alkoivat edetä. Tietoverkko on valmiina, serveri Rallistudiossa ja uusi webkamera katolle asennettuna mielestäni aika mahtipaikkaan. Katolle pääsee vain pienen pienestä luukusta ilmastointikonehuoneesta. Onneksi KSH-Valvonnalla on töissä hoikkia poikia, joten kamera saatiin roudattua katolle. Kuvassa Kalevi Koski kipuaa luukusta katolle ja tekniikkavastaava Atte Penttinen seuraa tilanteen kehittymistä.

Maanantai-iltana asennettiin Rallistudioon toinenkin kamera ja sen testisignaali saatiin jo näkymään netissä, tosin salaisessa osoitteessa.

Tänään tiistaina kattokamera kytketään serveriin ja sit vaan jännätään, koska YLE-keskuksessa Pasilan päässä saadaan kuva striimauttumaan Ralliradion nettisivuille. Toivottavasti tämän päivän aikana.

Äänestystilanne
Tilanne: 3.9, Ääniä: 10

Mitä se kaveri siellä

Mitä se kaveri siellä katolla tekee kun kuvaa ei vain näy...

Kauan vie menee kun alkaa

Kauan vie menee kun alkaa näkyyn tää kamera???