Pahin rallimuisto

Pahin rallimuisto:
Oli se kun jouduin lähettämään Puhakan kaatoon ambulanssin (tiesin tilanteen, miltei nähneenä . . ), ja tekemään päätöksen jotta Ouni loppuu siltä osin . .. (..tai vaikuttamaan sieähen päätölseen ..) ..

mun pahin muisto on kun

mun pahin muisto on kun ralliradiosta alkoi tuleen perhokalastusta....

Pahin rallimuisto

Muistan hyvin kun joskus muuan Hippoksen erikoiskokeella Mcrae tai Sainz lennätti hitonmoisen kiven vieressämme kisaa katsoneen nuorehkon ihmishenkilön päähän. Sitten tuli ambulanssi ja siinä vaiheessa oli juniorilta (olin joku 5-6v?) rallit nähty siltä päivältä.

En ole pahemmin oikein

En ole pahemmin oikein törmännyt näihin vakaviin "äxsidentteihin" Neste Rallyssä vaikka monena vuotena olenkin paikanpäällä ollut ja aina metsässä. Radiosta sen sijaan on kuulunut vaikka mitä käärmeenpureman viivästyttämästä EK´sta aina pimeällä juoksenteleviin suurikokoisiin elukoihin asti sekä tietysti noista ikävänluontoisista EK´n peruuntumisista yliajojen/loukkaantumisten takia.

Mun pahimmat ulosajo muistoni taitaa tulla jostain 90 luvun sprinteistä/erinäköisistä SM-ralleista/pienralleista ja niiden ambulanssi kyydeistä.

Tosin se pahin oudoin muisto on varmaan jonkun Itävallan rallisarjan kisa mitä olin kahtomassa parisen vuotta sit kun olin reissus sattumalta samaan aikaan ja sinne iskenyt ukkosmyräkkä.. vettä tuli niin perhanasti,oli jumalattoman kylmä ja ukkospilvet liiteli todella alhaalla... voin sanoa ettei ollut mukava fiilis vaikken ukkosta sillain pelkääkään.

Taas mukavin muisto katsojana on varmaan noi muistelmakisat mitä käynyt kahtomassa täs viime vuosien aikana: Goodwood FoS oli loistava ja ralliin erikoistuneista sanoisin et RallyLegend on parempi tapahtuma kuin Eifelin rallyparty. Tosin pahimpiin rallimuistoihin kuuluu noistakin nähdä B-ryhmäläisen ajavan ulos amatöörin käsissä.. se todella harmittaa kun hieno ja harvinainen peli menee aivan kasaan.

Pätkän järkkärinä

Se oli aamun ensimmäinen rallipätkä, jossa olin järkkärinä EK:n loppupuolella. Ralli kansaa oli tietenkin asettunut yöpymään pätkän varteen valmiiksi, jotta ovat valmiiksi paikan päällä. Kun ralli autot oli suurelta osin jo mennyt ja alkoi olla taukoja, pitkiäkin, autojen välillä, , niin eihän tämä pätkän varressa oleva kansa autoineen malttanut olla siihen asti kunnes pätkä avataan virallisesti. Eihän niitä mikään enää pidätellyt, vaan sinne vaan. Onneks ei enää tullut yhtään pikataipaleelta, muutoin ois voinut käydä hullusti. On siitä ajasta jo turvallisuus asiat mietitty pitemmälle, onneks. Aikaa ennen kännyköitä.

Pahin rallimuistoni

Jouko Vuolle ralliradion studiota "pyörittämässä". Tämän vuoden ralliradio tulee parantamaan viime vuosista - Vuolle on tällä hetkellä Pekingissä..

Harjun ek 1996. Kaikki

Harjun ek 1996. Kaikki vissiin muistaa mtä siellä tapahtu.Auto rupes tuleen päin ja sitten juostiin0

Ralliradion perhokalastus

Se oli kyllä jo liikaa :)

KYLMÄ,,,,

2001
Etsin kartasta lähimmän ek:n ison tien varresta,
se oli noin 6,78 km päässä.
Ajelin lähemmäs.auto parkkiin..nukahdin.
Jalat jäässä, kädet jäässä (elokuu ja pimeetä)

Aamulla olo kuin jäätelöllä.,.,.,.kylmääääää.

ok.

Sitten liikkeelle,.,.,.,0.5 km kävellen
Risteys ...autoja..ihmisiä...rallia !

NESTE RALLY FINLAND 2008

Rallimakkaraa.....kaikki pelastettu !

Thats the feeling.

Ei kun katsomaan parasta rallia maailmassa 1-2-3-4

sw