Loistavaa lauantaihuomenta!

Tästä se lähtee! Hirvonen veteli Himoksella yli 3 sekuntia Loebia nopeammin ja jos sama tahti jatkuu, vaihtuu kisan johto neljän EK:n jälkeen. Ja niinhän siinä tulee käymään, eikös juu?!?
Jännityksellä odotetaan Latvalan aikaa, vaikka kisa meni eilen perssielleen, takoo Jari-Matti varmasti tänään sellaista aikaa, että heikompaa hirvittää! Vieläkin vähän harmittaa Latvalan puolesta mutta minkäs teet, tämä on rallia ja hyvä niin!
Pysykää matkassa ja pitäkää meidät mukana, saa/pitää soittaa heti, kun raportoitavaa ilmenee. 014-4444993.
Aamun virkkuna lirkkuna
Sanna
ps. Toi Loebin pusukuva on niin ihq!

Tiukkaa tekee...

Ja Hirvimäessä tuli takkiin, aaargghhh. No onhan Mikolla vastassa kaikkien aikojen paras rallikuski, et ei voi helpolla kiinni ajakaan saati ohi.

Saako olla eri mieltä?!?

Tuosta kaikkien aikojen parhaasta kuskista, nimittäin. Minusta ei voi nimetä yksittäistä kuljettajaa, joka olisi kaikkien aikojen paras, sillä ajat muuttuvat, autot muuttuvat ja ajamisen tyyli muuttuu. Jos Loeb lyötäisiin vanhan b-ryhmäläisen rattiin, voisi tulos olla aika toisennäköinen kun sen ajan huippukuskeilla.
Ei sillä, en minä Loebia väheksy, kaveri on todella taitava, todella nopea ja vielä niin saamarin söpökin!
Saa olla eri mieltä.
Se on hedelmällistä.
vastarannan kiiskinä kirjasi
Sanna

Toisaalta onneksi menneet pysyy

...menneinä. Olisi kurjaa, jos Loeb voisi ajaa meiltä suomalaisilta ne menneen ajankin gloriat. Pitkin hampain olen itselleni jo myöntänyt, että tämä kaveri osaa tosiaankin ajaa rallia, eikä ole pelkkä Hannu Hanhi.

Ei luovuteta. Mikolle tsemiä!!! Loeb on lyötävissä, ei se mistään Matrixista tänne ole tullut.

Jep...

...periksi ei anneta! Mutta onpas hauskaa käydä rallidebattia! Lisää tällaista!
Olette loistavia!
Sanna

Rantasen Matti...

...nostattaa myös JES JES huudahduksia. Kiva, että meidän kansallinen kärki tunkeutuu MM-pisteistä taisteluun.

Vähän harmittaa, kun ei ollut tänä vuonna varaa lähteä paikan päälle seuraamaan. Näyttää telkustakin katseltuna Mikko ja toi ranskalainen menevän aika lentoa. Alkaa jo Loebilläkin tie käymään kapeaksi. Katsotaan Juupajoen jälkeen, tuleeko se sinne maaliin tolla kyydillä.