Sheikki Urriassa

Sheikki Urriassa
Äänestystilanne
Tilanne: 4.8, Ääniä: 18

Tällasia kuvia

näkee tavan takaa autokorjaamolla ja tuulilasifirmassa toimiston seinällä olevissa kalentereissa. Terävyysalue kohallaan, tarpeeks lyhyt suljinaika varmistaa perusterävyyden,pitkähkö polttoväli tiivistää kuvaasekä pehmentää taustan, ja vastavalo perän takana on tosi hieno... kuvaa olis saanut kyllä terävöittää jälkeenpäin vielä jonkin verran (lisää?) mutta silti lämpimät onnittelut...

Loistava otos! Ainut miinus

Loistava otos! Ainut miinus on edessä oleva kasvillisuus, joka valitettavasti taitaa viedä kuvalta voittomahdollisuudet..

Tämä kuva

taitaa olla ainua hänen kuvista missä on värilämpötila lähellä totuutta. Loput ovat sinisen voittoisia, eli kylmiä värilämpötilaltaan. Kyllä tässäkin hieman sinertää tuo valkoinen väri, mutta ei niin pahasti.

Kuvana ihan kelpo otos, vaikkakin turhan ahdas ja auto ikäänkuin karkaamassa kuvasta pois. väljempi rajaus olisi tehnyt tästäkin kuvasta huomattavasti paremman.

Siinä noita valokuvan teknisiä suorituksia. Sitten kuvan sisältö. Kryger ei pitänyt etualan risuista lainkaan. Etualalle tulisi väljemmällä rajauksella lisää risuja jotka taas toimisivat yhtenä elementtinä ja sopisi kuvaan ihan hyvin. Väljemmällä rajauksella olisi katsojallekkin välittynyt enemmän informaatiota, missä ollaan minne mennään, minkälainen paikka ja tuo vastavalokin olisi näkynyt enempi kuvassa. Tässä kuvassa on elementtejä etualan risut, auto, hiekkapöly, metsä, sekä plussana tuo vastavalo. Ehkä yksi pääelementeistä, katsojat puuttuu kokonaan. Ainoastaan autolle on annettu tilaa ahtaanlaisesti ja muut rajattu vähän miten sattuu tai kokonaan pois.

Mitään mullistavaa ei tässä kuvassa ole joten perus autokuva muiden joukossa, jossa tarkennus on saatu osumaan kohdillensa. Pienen kivan lisän tekee tuo vastavalo tälle kuvalle, mutta sekään ei pääse oikein oikeuksiin ahtaan rajauksen takia.