Ruohot nurin

Ruohot nurin

Ammattilaisilla on tarkkaa heinien ja risujen kanssa ja vehkeet sen mukaiset

Äänestystilanne
Tilanne: 2.9, Ääniä: 13

Evahan se siellä

Evahan se siellä. :)

Hänen ja muiden kuvia on esillä täällä:
http://netrally.hu/index.php?page=gallery&do=fold_browse&id=305

Hyvä linkki. Gallerian

Hyvä linkki. Gallerian kuvien perusteella horsmien poisto näyttää onnistuneen hyvin :)

Tai kuvassa vastavalosuojan lyhennys :)

Ymh... epäortodoksinenko olen, mutta zoom- ja tarkennusrenkaiden leveyseron perusteella väljästi arvattuna Canonin 70-200/2,8 L USM ja perässä torennäköösesti joku Canonin EOS 1D -sarjalainen täytyykin tuottaa linkissä näkyvää kuvalaatua. Jos ei tuota niin n. 5000e on heitetty aika hukkaan. Toinen asia on se että kuinka monta kertaa peräkkäin jaksaa häikäistyä kuvista joissa auto on jäädytetty keskelle ruutua 1/xxxx -valotusajalla, olkoonkin sitten noin kadehdittavan teräviä laatuoptiikan avustuksella. No näitähän ilmeisesti suuri yleisö haluaa nähdä, siis ottakaamme ens vuonna vain teleputket mukaan ja älköön kukaan missään vaiheessa edes ajatelko pitempää suljinaikaa kuin 1/4000s. Niin ja muistakaa pitää auto täsmälleen keskellä kuvaa... No ja se nyt on siis vaan NIINn vaikeeta saada pitemmällä suljinajalla aikaan kuvaa jossa kohde on JUST riittävän terävä suhteessa taustaan joka on just riittävän epäterävä. Eikä oo edessä järkkäreitä/äijänpäitä/raitanauhaa tai joulukuusta.

Kieltämättä tuli

Kieltämättä tuli itsellekin mieleen että onpas monotonista kuvasarjaa, mutta ehkä hänelle maksetaan juuri tuollaisista kuvista. Ilman muuta ensi vuodeksi pitää hommata kunnon vehkeet, niin saa näitä yleisöönmeneviä kuvia otettua :)

Monotoninen on hieno sana.

Monotoninen on hieno sana. Esim. tuo Leustun materiaali ei kyllä allekirjoittanutta lämmitä. Ammattikuvaajalta odottaisi vähän enemmän kuin 20 autoa samassa kohdassa, Abu Dhabin ja Suomen lipun. Teknisesti hyviä kuviahan oppii ottamaan kuka vaan etenkin jos on asiallinen kalusto, mutta sitten se itse valokuvaaminen onkin oma lukunsa. Toki ralli on sitä samaa "auto menee tiellä"-osastoa, mutta kaikenmaailman rajauksilla sun muilla taikatempuilla saa vähän eloa kuviin. Tämähän on vain minun mielipide, te muut olette väärässä. =)

Niin no joo

Minusta yksi tämän paikan parhaista puolista on monimuotoisuus: täällä näkee eritasoisilla vehkeillä otettuja kuvia, joita ottaessa on kuvaajalla ollut hyvin erilaisia tarkoitusperiä.