Taas sitä mennään!

Se kuuluu taas. Nimittäin se ääni. Ääni, joka saa kylmät väreet juoksemaan pitkin selkäpiitä. Ääni, joka kuulostaa joka kerta yhtä mahtavalta. Se ääni on ralliauton pärinä.

Ralliradion tiimi ravisteli rähmät silmistä aamun shakedownissa ja hyvältä tuntuu, tästä tulee hieno kisa! Ensimmäistä kertaa Ralliradiossa emännöivä Mari Pekkanen loisti kuin se kuulu aurinko Naantalissa; tää on mahtavaa! Tervetuloa tiimiin Mari, mukava saada sinut mukaan!

Oma pestini on hieman erilainen kuin ennen, tehtävänä on välittää Paviljongin rallifiilis netin kautta ympäri maailman. Luvassa on paljon kuvia huollon tohinasta, Paviljongin parhaista (paidattomista) nähtävyyksistä ja tottakai Ralliradion tekijöistä työnsä ääressä. Laittakaa vinkkejä ja toiveita tulemaan, kaikki ideat nettisisällöistä ovat tervetulleita!

Kiva, että olette täällä taas. Ja kiva olla täällä taas!

Vauhtia,
Paviljongin pirttihirmu Sanna

ottakaas kuvia ja

ottakaas kuvia ja haastattelua tästä ulkomaalaisesta 24 kertaa olevasta fabrizio de sanctiksesta on se niin rohkea kaveri kun rakastaa suomea ja keski-suomea.

Kuvia!

Ehdottomasti pitää saada kuvia kilpailija numerosta 118. Jossa kuljettajana toimii Turkulainen Raimo Kaisanlahti sekä kartturina Tapani Pulkkinen.