Tuomarointi

"Kirjoittaja Su, 2008-08-03 02:40 Arvo_Vuorela

Ralliyhteisössä voit .........

HUOM! Kuvakisa 2009 kuvien jättöaika päättyi ma 10.8.2009 klo 24. Nyt alkaa hikinen tuomarointiurakka!"

Etusivuilla noin kehutaan, niin johan maltan jo nyt kysäistä, kuinkas hikisiä siellä jo ollaan tuosta tuomaroinnista?

heh :)

Haudi!

Kaikki kuvakisaan lähetetyt otokset on saatu tallennettua kovalevyasemalle jemmaan ja semifinaaliin on valikoitunut jo monta kymmentä kuvaa. Harmi vaan, että aika paljon kuvia on julkaistu yhteisössä varsin pienikokoisina. Ne eivät kieltämättä ole edukseen. Edellisissä kisoissa olemme pyytäneet pienten kuvien julkaisijoita lähettämään joitakin otoksia suurempina versioina. Nyt siihen ei tuhlata aikaa.

Lisäksi jokunen kuvakisaan osallistunut on julkaissut tänne vain pienen thumbnail-kokoisen kuvakkeen ja linkin omiin kuvagallerioihin, joista isompien kuvien lataaminen on osoittautunut liian isotöiseksi...

Tuomaristo jokainen jäsen valikoi semifinaalikuvista näinä päivinä 10 suosikkiaan. Sitten lasketaan pisteet yhteen ja tehdään TOP30 -lista.

Enää ei juurikaan hikoiluta ;)

T: Arvo

Kiintolevyasemalle . .

.. Arvo, kiintolevyasemalle ;)

Ei aloiteta tätä

Ei aloiteta tätä väittelyä täällä.

(Se muuten on kovalevy ja on aina ollut, kele...) :-)

Itse aiheeseen liittyen, voisiko 250 kB kuvakokorajoitusta vähän höllentää niin voisi jo alunperin laittaa parempilaatuisia kuvia näytille? Nyt joutuu tiputtamaan resoluutiota aika paljon, että saa tuohon tilaan kuvan mahtumaan ilman, että sitä joutuu pakkaamaan liikaa.

Julkaistaanko...

tänä vuonna näillä sivuilla myös semifinaalikuvat? Viime vuonnahan niin teitte. Varmasti moni kuvaaja haluaisi nähdä onko oma kuva päässyt jatkokierrokselle.

Semifinaalikuvia julkaistaan juuri ;)

Siis kuudes syyskuuta. Tuomarointi saatiin päätökseen eilen. Semifinaaliin ylsi 80 kuvaa ja 43 kuvaajaa. Joukossa monta tuttua kuvaajaa menneiltä vuosilta ja uusia onnistujia - kaukaisin Sveitsistä. TOP10 -kuvat julkistaan seuraavassa Vauhdin Maailmassa ja sen jälkeen TOP30 lista julkaistaan täällä.

Heip!

Tallennus- yms. kapasiteetin koko ajan kasvaessa on syytä miettiä maksimikuvakoon kasvattamista myös tässä yhteisössä. Laitanpa toiveen eteenpäin tuonne "konehuoneen" puolelle ;)

Aika pimennossa . .

.. on tämä palsta taasen ;)