YLE Teema

 

Keskiviikon Kino

Dreileben

Julkaistu keskiviikkona 14.05.2014 0 kommenttia 32 suositusta

Kolmena keskiviikkona 14.5. - 28.5.

keskiviikko 21.5. klo 22.00

Karannut seksuaalirikollinen. Murha pikkupaikkakunnalla. Kunnianhimoinen poliisipsykologi. Ylityöllistetty komisario. Dreileben on kolmen saksalaisohjaajan elokuvatrilogia, jossa tarkastellaan saman ajan ja paikan tapahtumia kolmesta eri näkökulmasta.

Tapahtumapaikka on pieni Dreilebenin kylä Thüringenin metsän liepeillä itäisessä Saksassa. Kuolleen kasvattiäitinsä luo jäähyväiskäynnille päästetty rikollinen karkaa. Pian tapahtuu murha.

Osa 1. Kuolemaa parempaa (12)

Christian Petzoldin ohjaaman ensimmäisen osan päähenkilö on nuori Johannes, joka suorittaa siviilipalvelustaan sairaalassa, josta rikollinen karkaa. Poliisi aloittaa valtavan etsintäoperaation erämaassa.

Osa 2. Jätä minut rauhaan (7)

Poliisipsykologi Jo kutsutaan auttamaan karanneen seksuaalirikollisen etsinnöissä. Paikalla Dreilebenissä Jo tapaa vanhan opiskelutoverinsa, ja menneisyydestä nousee esiin salaisuuksia. Toisen osan on ohjannut Dominik Graf.

Osa 3. Hetki pimeää (12)

Frank Molesch on seksuaalimurhasta tuomittu mies. Dreileben on hänelle tuttu paikka: siellä hän asui kasvattiäitinsä huostassa. Kasvattiäidin kuoltua Moleschilla ei enää ole mitään siteitä yhteiskuntaan. Nainen on myös vienyt hautaan tiedon Moleschin syntyperästä. Sairaalasta karattuaan Molesch pakenee yhä syvemmälle Thüringenin metsään. Häntä etsivä poliisi alkaa pohtia murhaa, josta Molesch tuomittiin. Ratkaiseva todiste oli ollut turvakameran nauhoitus, josta kuitenkin puuttuu tärkeä hetki. Kolmannen osan on ohjannut Christoph Hochhäusler.

Suosittele32 Suosittelee

Lähetä linkki

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook