Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Empire of the Sun: Meillä on parempia biisejä kuin Daft Punkilla

15.8.2013 klo 20:02 | Iida | Kommentit (3)

Empire of The Sunin Luke Steele sanoo Daft Punkin uuden albumin menestyksen olevan vain markkinointistrategian ansiota.

Muun muassa Alive ja We Are The People -kappaleista tunnetun aussibändin solisti väittää heidän kappaleidensa olevan parempia kuin kehutun Daft Punkin. Empire Of The Sun -duon Luke Steele kertoo, että Daft Punkin Random Access Memories on menestynyt vain taitavan markkinointistrategian vuoksi eikä musiikin.

Steele uskoo, että hänen bändinsä Ice On The Dune -albumi tulee jättämään Daft Punkin levyä pysyvämmän musiikillisen vaikutuksen.

- Tajusin, että Daft Punk sai enemmän näkyvyyttä lehdistössä kuin meidän uusi albumimme, mutta en ollut huolissani siitä. Ice On The Dune on täynnä hyviä biisejä, jotka tulevat soimaan huomattavasti pidempään. Daft Punkilla oli parempi markkinointikampanja, mutta meillä on paremmat biisit, Steele kertoi NME:lle.

Hiljattain myös hollantilainen konemusiikin pioneeri, Tiësto lyttäsi Daft Punkin uusimman albumin ja bändin suosion.

Kommentointi

Kommentit (3)

Empire of the sunin ekat biisit oli hyviä, sitte ne alko vaa kiertää samaa kaavaa ://

>Anonyymi 20.08.2013, 19:39

Tää on niin mahtavaa kun kauheen monet artistit on yhtäkkiä kauheen kateellisia Daft Punkin suosiolle.
Ja sitten kun ne valittaa ettei niiden tuotanto oo edes hyvää vaan ne saa suosionsa jollain muilla kikoilla kuten näyttävyydellä ym. Muut tekno musiikin tekijät vois tajuta että nykysin musiikilla on semmonen ylitarjonta, ettei vaan se musiikki välttämättä riitä, vaan siihen tarvitaan paljon muutakin.

>Milo 17.08.2013, 05:27

Kalskahtaako tässä vähän kateutta...? Mikä ihmeen markkinointi strategia? En nähnyt tai kuullut Daft Punkista mitään, kunnes yhtä äkkiä sieltä täältä alkoi kuulla kysymyksiä "ootko jo kuullu sen daft punkin kappaleen... on tosi hyvä", lopun kaikki sitten tietääkin.

>DaViega 15.08.2013, 21:43
Muualla Yle.fi:ssä