yle.fi

Kipinä syttyi - miten tästä eteenpäin?

Innostuitko laulamisesta? Tutustu laululinkkeihin ja hakeudu kuoroon ja laulutunneille laulamaan säännöllisesti!

Jos kuorolaulu kiinnostaa: mieti, minkälaisessa kuorossa juuri sinä haluaisit laulaa: naiskuoro, mieskuoro, sekakuoro, nuorisokuoro, kirkkokuoro, viihdekuoro, suurkuoro...?  Kun olet löytänyt sinua kiinnostavan kuoron, mene rohkeasti mukaan! Monet kuorot ilmoittavat koelauluistaan paikallisissa sanomalehdissä, ilmoitustauluilla ja internetissä. Koelauluun voi ilmoittautua itsekin.

>Etsi kuorojen kotisivuja!

Jos yksinlaulu kiinnostaa: mieti minkä tyylilajin musiikkia haluat laulaa: poppia, klassista, jazzia, musikaalia, iskelmää...? Yksinlaulua voi opiskella harrastuksena joko yksityisesti tai esim.musiikkiopistoissa (myös aikuisosastoilla), kansan- ja työväenopistoissa, konservatorioiden aikuisosastoilla, sekä laulupedagogiikan harjoitusoppilaana konservatorioissa, ammatikorkeakouluissa ja Sibelius-Akatemiassa.

Lähetä linkki

Esitysaika

Kuoroon! -sivusto on perustettu Kuoroon! -ohjelmasarjaa varten. Ohjelmasarja lähetettiin ensimmäisen kerran YLE Teemalla syksyllä 2008. Keväällä 2010 ohjelma nähdään uusintana.

Sivu sisältää paljon laulamisen perusteisiin liittyvää tietomateriaalia ja sitä voi käyttää oman laulunopiskelun tukena.


Sarjan jaksotiedot

YLE Areena - Katso ja kuuntele

YLE Areena


Katso Kuoroon! YLE Areenasta.

Ohjelma on katsottavissa 7 vrk lähetyspäivästä lähtien.