Merilinin päiväkirja

Merilin ja Kalle

12.9.2008
Huh huh, reilu viikko ollaan täällä jo oltu. Ensivaikutelma paikasta oli tosi hyvä, onhan täällä todellakin huippupuitteet hevosurheilulle! Tyttöjen kanssa asutaan kaikki samassa huoneessa ja tullaan todella hyvin toimeen. Tietenkin on pientä kinaa ollut myös, mutta niistä on selvitty ihan puhumalla asioista.
Kaikilla meillä nuorilla on erilaiset ratsastus- ja opetustyylit, mutta eiköhän ajan kanssa löydy oikea tyyli kaikille hevosille ja oma polku myös opettamisessa.
Omat fiilikset ovat kyllä melkoisen hyvät, Kallen kanssa ollaan päästy mahtavasti käyntiin ja saatiin jo Mikoltakin kehuja. Seuraavat päivät ovat tärkeitä, treenataan kunnolla ja koetetaan löytää omat vahvuudet. Jää nähtäväksi millaisia kortteja sieltä hihasta löytyy!

20.9.2008
Jälleen on viikko takana ja myös ensimmäinen pudotus. Pudotuksen jälkeen oli kyllä tosi huono fiilis kun yksi lähti ja jatkossa tulee pudotuksista vaikeampia. Ei haluaisi, että kukaan tytöistä lähtee.
Viikon teemana oli hevosen hallinta, joten sitä reenattiin kovasti. Itse olin edistykseemme todella tyytyväinen, mutta paljon on vielä korjattavaa. Ei auta olla liian luottavaisin mielin tai käy vielä huonosti.
Kallen kanssa kyllä onneksi yhteistyö sujuu todella hyvin, vaikka välillä onkin kinaa, että mitä asiaa harjoitellaan minäkin päivänä. Ainakin hevosen perusaskellajit alkaa olla hyvällä mallillaan ja vauhdin säätely, tästä on hyvä jatkaa esteharjoituksiin!

27.9.2008
Oli siis esteviikko… Kalle harjoitteli Dalinalla ja pääsi hyppäämään jopa esterataa laukassa, olin tosi innoissani! Kisa ratsastettiin sitten Vipellä.
Meillä tytöillä oli virkistyspäivä myös, tai oltiin yhden päivän aamulla vähän ajamassa cartinkia ja oli todella kivaa, Mikko oli myös ajamassa meidän kanssa. Meillä olikin pieni skaba siitä ajamisessa ja panoksena oli Mikon yksityistunti. Meillä oli kova kisa Emmin ja Kikun kanssa siitä voitosta ja Emmi vei lopuksi voiton. Olin kyllä iloinen Emmin puolesta, mutta ärsytti, etten itse voittanut.
Muuten oli kyllä todella mahtava viikko ja jatketaan taas kohti uusia haasteita, kouluratsastuksen pariin!

4.10.2008
Koulukiemuroita Kyran kanssa. Oli kyllä tosi opettava viikko ja oli mahtavaa tavata Kyra. Meillä tytöillä oli taas skaba niin kuin yleensäkin tiistaisin. Tällä viikolla kilpailtiin siis Kyran yksityistunnista. Kisana meillä oli 50 metrin vapaauinti vapaalla tyylillä Matin ohjastuksella. Kikulla ja Emmillä oli voitosta tiukka kisa, voiton vei lopulta Kiku. Itseltäni meni ihan penkin alle ja tyydyin uimaan vuorotellen koiraa ja sammakkoa..
Koulukisa jännitti kyllä paljon, Kyra päätti ettei laukkaa oteta ohjelmaan ollenkaan mukaan vaan työskennellään käynnissä ja ravissa. Lähdettiin Kallen kanssa hakemaan voittoa, mutta jouduttiin tyytymään toiseen sijaan. Olin kyllä tyytyväinen Kallen suoritukseen, sai hienosti Kamun rauhoitettua!
Pudotusuhassa oli kummatkin tytöt, mutta meille oli yllätys ettei kukaan sitten pudonnutkaan…

11.10.2008
Vuorossa oli taas esteviikko Piia Pantsun johdolla. Meillä oli jälleen skaba, nyt Piian estetunnista. Oltiin Kiken kanssa salilla vähän harjoittelemassa ja lopuksi kisa olikin kuka tekee eniten toistoja penkistä. Voiton vei yllätys yllätys, Emmi.
Itse tiputuskisa meni aivan päin mäntyjä. Kamu kielsi esteelle ja Kalle tuli alas. Seuraavaksi Matti tuli liian kovaa kaarteeseen ja tippui selästä. Tilanne oli siis mitä kamalin, tiputusuhassa oltaisiin minä Kallen kanssa, Emmi ja Matti. Fiilis oli kyllä ihan kamala, oltiin Emmin kanssa ihan rikki. Tilanne tuomariston edessä oli todella epämukava ja kamala jännitys.. Meidän yllätykseksi ei kumpaakaan paria tiputettu joten pitää tsempata ensi viikkoa varten ja näyttää ettei päätös ollut väärä!

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt. Tallitähdet esitettiin YLE TV2:lla syksyllä 2008.

YLE Areena

YLE Areena

YLE Areena
Sarjan jaksot ovat nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> Areenaan