Skip navigation.
Home

Aristoteleen kantapään voi tilata myös podcast-vastaanottimille

Aristoteleen kantapää -ohjelma on mahdollista myös tilata podcasting-vastaanottimille.

Kopioi linkki podcasting-vastaanottimeesi:
http://areena.yle.fi/ohjelma/268fef0c98f1b3c4d8435456aefa2d69/feed/podcast

Aristoteleen kantapää -tilausosoite podcast-vastaanottimille (XML) löytyy myös tästä linkistä.

Mikä podcasting on? Ohjeita.

mainioista mainioin

Kiitos podcastaus vaihtoehdosta! Ulkosuomalaiselle moinen uudistus on suoraan verrannollinen kela-korvauksiin ja mielenterveyspalveluihin.

Kiitos, kiitos!

Sanna

Podcastingit myöhästelee

Harmillisesti aina silloin tällöin jää jonkun viikon podcasting päivittymättä. Kuten esim. nyt.

Podcastit joskus myöhässä, mutta parannusta luvassa

Hei

YLE Radio 1:n podcastit ovat toisinaan harmillisesti myöhässä. Erityisesti Aristoteleen kantapään podcast-syöte pystytään tällä hetkellä saamaan julki vasta maanantaisin, vaikka ohjelma tulee jo lauantaina. Nyt tämän päivän tilanteen pitäisi olla kunnossa.

YLE Radio 1:n podcast tarjontaa ollaan parantamassa. Myös Aristoteleen kantapää pyritään saamaan julki podcast-syötteessä heti lauantaina. Ohjelmatarjontaa myös lisätään. Tällä hetkellä tekniikkaa testataan ja osittain työ on vielä kesken. Malttakaa vähän.

Nettitoimitus

Aristoteles jäänyt latautumatta joka kerta

Syyskuun alusta olen lataillut podcastingeja YLEltä soittimeeni (Replay). Aristoteleen kantapää, Radiaattori ja Historiasarja eivät ole onnistuneet kertaakaan, monet muut taas onnistuvat joka kerta...

Lataus toimii, podcastit myös

Minun koneelleni podcastit tulevat hyvin, myös Aristoteles jne. toimivat samalla tavalla kuin muutkin. Ehkä nettiyhteyksissä on ollut sinulla häiriöitä?

Kuihtuva kehto

Kaupunkilehti Vartti 14.12.2006, s. 30
Töllöttäjä (Veera Lehto) paheksuu nelosen 4D-dokumentteja ja lopettaa: "Alkaako sarja pian toimia uusinnoilla ääri-ilmiöiden ideakehdon kuihtuessa?"

Mistä vanhempia ohjelmia?

Yritin tässä latailla Aristotelestä koneelleni. Apuna käytin jo jonkin aikaa tilaamaani rss-lähetystä. Huomasin kuitenkin, että vaikka noita osia on listassani vaikka kuinka monta, niin ainoastaan neljä tuoreinta ohjelmaa sain sieltä ladattua. Vanhemmat on ilmeisesti poistettu Ylen Areenalta? Harmittaa. Mistähän nuo vanhemmatkin saisi kaiveltua esiin?

Äänenvoimakkuus podcasteissa

Voisitteko ajaa äänenvoimakkuuden tasauksen podcasteille ennen kuin laitatte ne ladattaviksi? Jotkin osat kuuluvat hyvin hiljaisina kun toisten kohdalla saa säätää kaiuttimia pienemmälle. Uskoisin Ylen studioista jonkun laitteen löytyvän jolla äänen dynamiikkaa voisi säätää

EI TOIMI

Yksikään ohjelmista ei latautunut MediaMonkey -ohjelmaan. Tiedoistoissa näkyy ainoastaan 36,1 Kt kokoinen "kikkare". Kumma kyllä esim. Hotakaisen "Ihmisen osa" ja osa Historiasarjaa latautui. Muista podcast tilauksista ei tullut kuin edellä mainitut kikkareet.
Ja ennen kuin esiteätte: itunesia en koneeseeni asenna.