Skip navigation.
Home

Aristoteleen kantapää

Pasi Heikuran isännöimä Aristoteleen kantapää on YLE Radio 1:n hiuksiahalkova pilkun viilaus- ja höyläysohjelma sitaattien, lentävien lauseiden ja sananparsien maailmasta. Ohjelmassa selvitetään kiinnostavien vieraiden ja kuuntelijoiden kanssa, mistä sanonnat tulevat ja mihin ne menevät. Keskustele ja kommentoi!

Aristoteleen kantapää odottaa sinunkin vihjettäsi Viikon sitaatiksi, Viikon sitaattivihjeeksi ja/tai Viikon fraasirikokseksi. Koetetaan yhdessä selvittää, mitä ihmiset ympärillämme oikein yrittävät sanoa ja kirjoittaa! Vaikka se ei aina helppoa olekaan!

Kuuntele internetistä
Paitsi radiolähetyksestä, Aristoteleen kantapäätä on mahdollista kuunnella myös internetistä. Kommentoi ja anna palautetta. Voit myös ladata vaikka kaikki ohjelmat omaan mp3-soittimeesi! Tilaa Aristoteleen kantapää podcast-vastaanottimeesi!

Viikon sitaatti
Mojova ja kaikin puolin ansiokas kielenkäytön uroteko viikon varrelta. Tätä hokee mielellään kavereilleenkin! Lähetä meille vihje Viikon sitaatiksi! Kerro vinkkisi täällä!

Viikon fraasirikos
Silmiinpistävä sammakko viikon varrelta. Erehdyttää lukijansa tai kuulijansa ja aiheuttaa huimausta. Viikon fraasirikoksen tekijät nostetaan häpeäpaaluun! Ilmianna fraasirikolliset!

Viikon sitaattivihje
Aristoteleen kantapää antaa viikoittain kuulijoilleen huolella valitun sitaattivihjeen sitaatista. Viikon sitaatin käyttöä kannattaa suosia ja harjoittaa, koska se sulostuttaa maailmaa ja parantaa elämänlaatua.

Lähetä vinkkisi sähköpostitse aristoteles (ät) yle.fi tai kirjoita se suoraan näille sivuille!

Voit myös tilata Viikon sitaattivihjeen kännykkääsi!