Skip navigation.
Home

Arkkivihollinen vauhdissa

|

Joskus tilanteet vaikuttavat aluksi aivan hirveiltä, mutta hetken kuluttua hommeli onkin kääntynyt ihan hyväksi. Ei siis kannata huolestua, jos vaikkapa joku julkkis pukeutuu niin usein nahka- ja turkisvaatteisiin, että tuntuu siltä, että hän yksin saattaa maailman uhanalaiset turkiseläimet sukupuuttoon.

Maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö PETA valitsi hiljan Catherine Zeta-Jonesin maailman huonoiten pukeutuvaksi julkkikseksi, koska tämä pukeutuu mielellään eläinperäisiin vaatteisiin. Ilta-Sanomat uutisoi tärkeää tapahtumaa helmikuun puolivälissä ja siteerasi PETAn tiedotetta, joka perusteli valintaa näin:

Lehmännahkahousuissaan, rumassa kettutakissaan ja mauttomassa alligaattorilaukussaan Catherine Zeta Jones näyttää siltä, kuin raivaisi Nooan arkkia veitsi kädessä.

Kyllä: kuin raivaisi Nooan arkkia veitsi kädessään. Näin näyttelijän murhanhimoinen pukeutumispolitiikka kääntyi onnelliseen välitilinpäätökseen, kun se synnytti näin upean kuvailmauksen!

Nyt vaan sitten odotellaan, että 40 vuorokauden sade lakkaa ja näyttelijä Zeta-Jones rantautuu Ararat-vuorelle, jolloin selviää, moniko eläinlaji on arkissa elossa säilynyt.
– – –
aristoteles(at)yle.fi