Susanna Vainiola

Muotiblogi

Rakkaat ystävät, haluan kertoa että minulla on tänään kaamea olo. Olen pistänyt päälleni ihan väärän hameen, ihmeellisen kiltin tytön kapistuksen jossa en viihdy ollenkaan.

Tarinaruokaa

Istuu hevosen selässä pantteritakki päällä kuin jokin Isojen tyttöjen Peppi.

Elo tää juoksuhaudoissa?

Vietin unettoman yön peläten sotaa. Kirkkonummelainen mies Hesarin mielipidepalstalla vertasi nuoria, vilkasta seksielämää viettäviä naisia huoriin. Naiset vastasivat raivokkaasti toiselta laidalta.

Savikiekkoja ja munakuppeja

Elokuvassa ja kirjallisuudessa levynkeräilijänörtit esitetään yleensä jotenkin surullisina hahmoina, jotka ovat yleensä miehiä ja sosiaalisesti rajoittuneita.

Nick Hornby on musakirjailijoiden huippua

Nick Hornby on tietysti musakirjailijoiden huippua. Kuka Uskollisen äänentoiston lukeneista on pystynyt vastustamaan kiusausta olla laittamatta kirjassa mainittuja levyjä soimaan?

Totuus musiikkimausta(ni)

Eräs kollegani väitti kerran, että se kuka ei tunnusta pitävänsä Rakkaus on lumivalkoinen -kappaleesta, valehtelee.

Rock-a-billy paukkuu

Kun me mentiin Crazy Cavanin konserttiin Jyväskylän Ammattikoululle ystäväni Puntin kanssa meille huudeltiin että voi katsokaa kuinka söpöjä!

Lal-lal-laa!

Yleensä musikaalien roolihahmot jäävät teennäisen etäisiksi hahmotelmiksi ja on mahdotonta samaistua heidän tunnetiloihinsa vaikka he pateettisista lauluista päätellen pursuilevat toinen toistaan suurempia fiiliksiä.

Paljon onnea Madonna!

Suuria riskejä Madonna ei kohutempauksissaan koskaan ota. Ei häntä voisi kuvitella repimässä Paavin kuvia Sinead O’Connorin tyyliin, tai huutelemassa kiinalaisyleisön edessä Tiibetin puolesta kuten Björk.