YleX ja Tavastia järjestävät konsertin Haitin maanjäristyksen uhreille

YleX ja Tavastia järjestävät konsertin Haitin maanjäristyksen uhreille

Ajankohtaista - Ke 3.2.2010, klo 16.26

565
tykkää tästä

ChisuChisuKotimaiset rockmuusikot tempaisevat Haitin katastrofin uhrien auttamiseksi YleX:n ja Tavastian järjestämässä konsertissa. Hyväntekeväisyyskonsertissa esiintyvät Anna Puu, Samuli Putro, Chisu, Olavi Uusivirta sekä Herra Ylppö ja Ihmiset.

Haitille kans! -konsertti järjestetään Helsingin Tavastialla 23. helmikuuta yhteistyössä SPR:n, Unicefin ja Kirkon Ulkomaanavun kanssa.

Konsertissa esiintyvä Samuli Putro sanoo, että haitilaisten hädän pitäminen esillä on nyt tärkeää. Haitilaiset tarvitsevat rahaa, ja hyväntekeväisyyskonsertin järjestäminen yksi keino avustuksien keräämiseksi.

- Apua voi lähettää Haitiin henkilökohtaisesti tai konsertin avulla poppariporukassa. Kaikki tavat ovat yhtä hyviä, Putro sanoo.

Haitilla tammikuun alussa sattunut voimakas maanjäristys tuhosi maan pääkaupungin Port-au-Princen maan tasalle. Maanjäristyksessä kuoli lähes 200 000 ihmistä ja arviolta noin miljoona ihmistä on joutunut jättämään kotinsa. Konsertin myötä halutaan muistuttaa siitä, että haitilaiset tarvitsevat apua vielä vuosien ajan.

Konsertin voi katsoa livenä netti-tv YleX Areenasta tai kuunnella radiosta. Lippuja (12€/14 €) tapahtumaan voi hankkia Tiketistä tai tapahtumailtana Tavastian ovelta. Konsertin tuotto käytetään Haitin uhrien hyväksi.

Lisää artisteista:Anna PuuChisuSamuli Putro

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä