Bändikaveri kaipaa Irwiniä

Bändikaveri kaipaa Irwiniä

Ajankohtaista - Ti 26.10.2010, klo 14.45

Arto K. Penttilä muistelee Irwiniä suurella lämmöllä.Arto K. Penttilä muistelee Irwiniä suurella lämmöllä.

304
tykkää tästä

Porilainen rumpali Arto K. Penttilä soitti Irwinin yhtyeessä ja asui taiteilijan luona lähes vuoden. Hän muistelee ystäväänsä lämmöllä. Penttilä toimi muun muassa Irwinin talonmiehenä, autonkuljettajana ja koiranhoitajana. Tuona aikana Penttilä oppi tuntemaan Irwin Goodmanin ja Antti Hammerbergin eron.

Irwin Goodman tunnetaan erityisesti reippaasta ja viinanhuuruisesta elämäntyylistään. Sen sai tuta myös Arto K. Penttilä, joka kertoo laulaneensa bändikavereineen monta laulua Irwinin puolesta.

- Jos taiteilijalle sattui satunnainen "keuhkoputkentulehdus", niin me otimme hänen mikrofoninsa irti vahvistimesta. Heitettiin komppia pohjalle ja bassoa päälle. Irwin tuli lavalle hattu silmillä ja valot oli himmeällä. Yleisö taputti Irwinille, vaikka Irwinin ääntä ei kuultu lainkaan. Minä ja Markku Laamanen lauloimme biisit läpi, Penttilä paljastaa. – Sääli, että Irwinin poltti sikariaan molemmista päistä, keikkaa riittäisi varmasti vieläkin.

Kuuntele haastattelu YLE Satakunnan nettisivulta

Lisää artisteista:Irwin

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Irwiniä käsitellään Radio Suomen Iskelmäradiossa sunnuntaina 31.10.2010 klo yhdeksän uutisten jälkeen. Ohjelmassa kuullaan mm. Aune Haarlan kappaleesta Työmiehen lauantai editoima "Yleisradiokelpoinen" versio Yömiehen lauantai. Iskelmäradion toimittaa Kalevi Pollari.

airi_yle Pe 29.10.2010, klo 09.47

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä