Mariska sanoittaa Remulle särmikästä tangoa

Mariska sanoittaa Remulle särmikästä tangoa

Ajankohtaista - Ma 24.1.2011, klo 14.41 - Toimittaja: Airi Saastamoinen

MariskaMariska

303
tykkää tästä

Mariska oli vieraana Arto Nybergin suorassa TV-showssa 23.1.2011. Nyberg kysyi hevosmiesten tietotoimiston lähdetietoihin nojautuen Remu Aaltosen kanssa tekeillä olevasta levystä. Mariskan mukaan puhetta asiasta on ollut ja hän on kuunnellut jo kappaleiden demoversioita. ”Äärettömän hyvän kuuloista meininkiä.”

”Remun kanssa oltiin kyllä puhuttu, ja sitten mä sain lukee sen lehdestä. Olin ajatellut että pidetään asiasta suu supussa kunnes näyttöä löytyy. Mutta nyt taitaa olla aika vaikea perääntyä tästä”, naureskelee Mariska.

Remu vahvistaa tiedon yhteistyöstä Mariskan kanssa ja laittaa sanojensa vakuudeksi demot soimaan. Kappaleissa on vahva tangopoljento ja melodiossa soivat itämaiset vaikutteet. ”Liian siististi tätä ei ruveta tekemään, särmää pitää olla”, sanoo Remu. ”Seuraavaks näihin laitetaan sanat ja sitten lähdetään hakemaan Espanjasta kitaransoittajat ja mukaan pannaan vähän haitarii, että tommosta meininkii.”

Lisää artisteista:MariskaRemu Aaltonen

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (3)

Kaijan levy ilmestyy 16.2 jo oli aikakin :)

Anonyymi To 27.1.2011, klo 22.32

@25.1.klo 14.26: Yritin kysellä Remulta aikatauluja, mutta en saanut tolkkua ;). Odotellaan ja ilmoitellaan kun saadaan tarkempaa tietoa.

Airi S.

airi_yle Ti 25.1.2011, klo 15.32

Koska tämä levy valmistuu, onko mitää arviota?

Anonyymi Ti 25.1.2011, klo 14.26

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä