Neljänsuora kutsui fanit töihin

Neljänsuora kutsui fanit töihin

Ajankohtaista - Ti 8.3.2011, klo 17.03 - Toimittaja: Airi Saastamoinen

262
tykkää tästä

Neljänsuora perustettiin 1998, kun vuosia yhdessä erilaisia musiikkityylejä soitelleet lohjalaiskaverukset päättivät ruveta luottamaan iskelmään. Kahdenkymmenen vuoden työrupeaman jälkeen ilmestynyt yhtyeen viides albumi, Teetä ja paahtoleipää, sisälsi jo useammankin hitin ja nosti lohjalaisbändin suomalaisesiintyjien ykköskaartiin. Uusin pitkäsoitto Valtava maailma ilmestyy 23.3.2011 ja odotukset sen suhteen ovat luonnollisesti korkealla.

Huikea keikkameininki ja vuosien kiertäminen ovat tuoneet bändille innokkaita faneja. Fanit kutsuttiin mukaan myös Valtava maailma –musiikkivideon tekemiseen. Helsingin Virgin Oilissa vallinneen hurmion voi jokainen itse videolta todeta.

Valtava maailma kutsuu, mutta ovatko Neljänsuoran keikkareissut edelleen yhtä pitkittynyttä luokkaretkeä? Vaikuttaako kasvava suosio lavantakaisiin toilailuihin? Mitä kaikkea löytyy Neljänsuoran raiderista?

Ylen Satumaassa lähdetään seuraamaan Neljänsuoran menoa heti uuden levyn ilmestyttyä Neljänsuora videoblogissa. Antti, Esko, Juha, Jarkko, Jussi sekä tekniikkahemmot Kimmo ja Janne nappaavat Yleltä videokameran mukaansa ja raportoivat Satumaassa viikoittain keikkaelämän sattumuksista ja tunnelmista juhannukseen saakka.

Esimakua seitsemän veljeksen matkanteosta läpi tanssivan Suomen voit lukea Neljänsuoran omasta päiväkirjasta.

Lisää artisteista:Neljänsuora
Asiasanat: Musiikkivideo

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä