Samuli Putron uutukaisella kuuluu myös säröily

Samuli Putron uutukaisella kuuluu myös säröily

Ajankohtaista - Ke 9.3.2011, klo 12.28

Samuli PutroSamuli Putro

235
tykkää tästä

Samuli Putron albumi Älä Sammu Aurinko ilmestyy 16.3.2011. Albumin tekemisessä Samuli heittäytyi  ”heiluville vesille” ja levyn biisit ovat saaneet alkunsa viime vuoden keikoilla vuorovaikutuksessa bändin kanssa.

YleX:n Viikon albumi –haastattelussa Samuli kertoo etenevänsä muusikkona päinvastaisessa järjestyksessä kuin yleensä. Hän ei halua toisintaa samaa levyä uudestaan, vaan tahtoo kokeilla uusia asioita. ”Yleensä nuoret muusikot kokeilevat ja ovat ennakkoluulottomia, mutta minun tapauksessani kasvanut itsentunto antaa rohkeutta tehdä jotain aivan muuta jos niin haluan.”

Viime vuonna Putro yhtyeineen soitti rohkeasti juuri sävellettyjä biisejä esimerkiksi kesän festivaalikeikoilla. Parhaimmillaan keikat koostuivat lähes kokonaan uusista kappaleista. Siksi biisien liveversiot ovat ahkerasti keikoilla käyneille faneille tuttuja. ”Mua viehättää se virheiden mahdollisuus. Nykyään kaikki tehdään liian varman päälle. Nämä on pyritty soittamaan levyllekin livemäisesti, niin että säröilyt kuuluvat.”

Lisää artisteista:Samuli Putro

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä