Jo Stance on rakkautta rytmimusiikkiin

Jo Stance on rakkautta rytmimusiikkiin

Ajankohtaista - Ke 16.3.2011, klo 11.41

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/audio/1299827215388

300
tykkää tästä

Laulaja  Johanna Förstin ja jazzrumpali-tuottaja Teppo Mäkysen yhteinen projekti Jo Stance on kerännyt kiitosta niin kriitikoilta kuin kuuntelijoilta. Yhteistyön tuloksena on saatu aikaan ainakin toimittaja Laura Holapan mielestä tinkimättömän harkittua ja täydellisyyttä hipovaa Suomi-soulia.

Jo Stance on biisintekoa ja melkein kaikkia levyllä kuultavia instrumentteja myöten Teppo Mäkysen ja Johanna Förstin yhteinen tuotos, joka pursuilee rakkautta rytmimusiikkiin.  Mäkynen ja Försti kehuvat kilpaa toisiaan.  ”Levyn soundi, äänimaailma ja yhtenäisyys, niin sanottu kultainen lanka, ovat Tepon tuottajakynän ansiota. Hän on todellinen visionääri”, Försti hehkuttaa. ”Tietysti Johanna on siinä tärkein tyyppi. Pitää olla valovoimainen solisti, mitä Johanna on ”, sanoo puolestaan Mäkynen.

Muusikoiden tavoitteena oli, että viime syksynä julkaistulta esikoislevyltä välittyisi tekemisen meininki, ilo ja hauskanpito. Mäkysen mielestä on tärkeää, ettei lopputulos kuulosta liian "kliiniltä". Tärkeää oli sekin, että solistin valovoima kuuluu myös levylautaselta. ”Johanna on poikkeuksellisen rohkea ja vahva tulkitsija ja esiintyjä. Levyn pitää kuulostaa siltä, että Johannan energia kuuluu siinä levyn soundissa”, Mäkynen sanoo.

Laura Holappa haastatteli Jo Stancen Johanna Förstiä ja Teppo Mäkystä.

Lisää artisteista:Johanna Försti

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä