Riki Sorsa sairauden jälkeen: "On mulla vielä annettavaa..."

Riki Sorsa sairauden jälkeen: "On mulla vielä annettavaa..."

Ajankohtaista - Ti 23.8.2011, klo 16.24

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/audio/1313412925267

179
tykkää tästä

Riki Sorsan kotona on pesä tyhjentynyt kun pojat ovat muuttaneet omilleen ja Riki asuu vaimon kanssa kaksistaan. Syksyn suunnitelmiin kuuluu uusi levy, jota yhdessä manageri Tommi Liimataisen kanssa suunnitellaan.

Riki Sorsa sairastui viisi vuotta sitten syöpään. Lääkärin mukaan Rikin laulut oli laulettu, mutta Riki taisteli sairautta vastaan ja selätti sen.

Tänä kesänä Riki on keikkaillut taas festivaaleilla ja kehuukin tämän kesän olleen paras keikkakesänsä. "Fiilis on ollut mahtava. Tulee tunne, että mulla on vielä annettavaa kun ihmiset niin innokkasti ottavat vastaan."

Elämälle nöyrä muusikko Riki Sorsa Kimmo Muttilaisen haastattelussa.

Lisää artisteista:Riki Sorsa

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Juu, eipä lääkäritkään aina tiedä, eivätkä tee oikeita prognooseja...siis ennusteita. Oma aktiivisuus ja elämänhalu voivat joskus saada aikaan vielä sellaistakin tervehtymistä, että voi esim. työskennellä. Onnea ja intoa musiikin tekemiseen ja laulamiseen edelleenkin!

Olen aina pitänyt eniten raspikurkuista. Nuo maininut biisit kuuluvat ehdottomiin suosikkeihini. Joki -biisiä rakastan yli kaiken, eikä sitä kuuntele koskaan ilman kyyneleitä. Lyriikka, sävelkulku, soitanto ja tietysti laulu osuvat niin nappiin, ja se viuluosuus keskellä on vingutuksen huippua.;) Kaikesta tähänastisesta kiittää KT

Anonyymi Ke 24.8.2011, klo 00.24

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä