Kim Herold tekee kypsää kutumusiikkia

Kim Herold tekee kypsää kutumusiikkia

Ajankohtaista - Ke 5.10.2011, klo 15.48

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1317793210742

182
tykkää tästä

Kim Heroldilta on ilmestynyt uusi levy, joka kantaa nimeä “Easy Love”. Aikoinaan mallina tutuksi tullut artisti itse on tuoreeseen julkaisuunsa tyytyväinen ja kuvailee kokonaisuutta letkeän melankoliseksi levyksi. Humane-bändin aikoihin Heroldin musiikkia kuvailtiin kutupopiksi eikä miestä määritelmä haittaa. “Se on ihan hyvä. En osaa oikein lokeroida musiikkiani, ehkä se on akustispohjaista folkpoppia”, Herold sanoo.

Heroldin mukaan uusi soololevy on edeltäjäänsä kypsempi. Laulaja itse uskoo, että levyn kappaleissa on myös hittiainesta. Artistina hänelle on kuitenkin tärkeintä, että on itse tyytyväinen lopputulokseen. “Mä en oo ikinä ollut niin tyytyväinen kuin nyt. Mun mielestä joka biisi on erittäin hyvä”, Herold hehkuttaa.

Kim Herold säveltää ja sanoittaa kappaleensa itse, joskin sävellystyöhön hän on saanut apua Hannu Korkeamäeltä ja Jussu Pöyhöseltä. Aiheet biisien tarinoihin kumpuavat Heroldin omasta sekä hänen kavereidensa elämästä. Inspiraatiota teksteihin hän ammentaa myös kirjoista ja elokuvista. Biisinteko lähtee liikkeelle kuitenkin melodiasta, jonka päälle sanoitus rakentuu.

Kim Herold oli Aamu-tv:n haastattelussa 5.10.2011.

Lisää artisteista:Kim Herold

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Siis Kimhän on syötävän komea kundi! Että tekee musiikkia,on ihan plussaa!

Oh,my!!! Pe 7.10.2011, klo 14.20

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä