Minä ja Agents: Agents is ... Flashback

Minä ja Agents: Agents is ... Flashback

Minä ja Agents - Ma 31.8.2009, klo 13.33

Satumaan Minä ja Agents -kirjoituskilpailu jatkuu 20.9. saakka. Koskettavimmat, hauskimmat tai lopulta arvan valitsemat tarinat palkitaan Agents...Looking Back -CD-boxilla.

7FENDERin tarina: Agents is ... Flashback

182
tykkää tästä

Minä ja AgentsMinä ja Agents1979 Oulu Pohjankartano: Tuomari Nurmio & Köyhien Ystävät: Hyvä meno, vähäeleinen bändi, tiukkaa soitantaa. Kohdusta hautaan levyn hankinta, levyn puhki soittamien, etenkin kappale 7 ender, joka myöhemmin oivaltui Fenderiksi.

1987 Mikkeli Stoppari: Kuuntelen aika huonossa hapessa Hopeista kuuta Stoppparin lattialla istuen. Musiikki on loistavaa, tunnelma uskomaton, sieluni on myyty. Hiukan itselleni olen vihainen humalastani, sillä tahtoisin tallentaa kaikki hyvät fiilikset pääkopan soittolistalle, muistaa soitannon kaikki nyanssit. No mennään "El cumbanchero" - ja pidetään hauskaa.

1988 Mikkeli Kylä Baari: Luokkakavereiden kanssa bilettämässä. Hiukan ihastunut Eevaan, mutta miten vihjaista tunteistani hänelle? Siinä jossain vaiheessa levyautomaatilla hoksasin, mitä tehdä.  Biisivalintoihin  ujutan viestin : Apuun tulee Topi & Agents levyautomaatista käsin tosin kappaleella Eeva. Tiedä sitten olikokappaleen ansiota vai kohonneen itsetunnon: hetkeksi aikaa saattoivat sydämemme toisensa löytää.

1989  The Boys & Agentsin yhteiskeikka/ keikat  Adam Oulu:  Kaksi bändiä, yksi keikka, mitä muuta rokkidiggari voi kuin mennä paikalle ja antaa beatin viedä. Yksi ilta ei riittänyt vaan oli mentävä myös toisena iltana kokemaan hurmos uudelleen.

2004 POP Show  Foxia Oulu: Soitannon ja fiiliksen juhlaa, tätä se on kun homma kulkee. Kuulijan tehtävä on helppo: olla ja nauttia. Rock on rajaton riemu.

Muutamia muitakin keikkoja siellä täällä tajuntaan iskostunut, levyt lautasella pyörineet taajaan. Agents kulkenut jollain tavoin mukana elämän pyörteissä jo .. kolmekymmentä vuotta... Mutta  Floyd Cramerin henkeen "Last date"  Agentsin kanssa on toivon mukaa hyvin hyvin kaukana.

Keikalla nähdään ja silloin kitara ei soi murheissaan !

t. 7ENDER

Lisää artisteista:Agents

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä