Agents ja minä: Jännitin tippuuko Topi lavalta, -vai oliko se sittenkin Jyken syy...

Agents ja minä: Jännitin tippuuko Topi lavalta, -vai oliko se sittenkin Jyken syy...

Minä ja Agents - Ke 2.9.2009, klo 15.25

Tiina H. jännitti tippuuko Topi lavalta ja Jyke pohtii vielä tänäkin päivänä oliko se hänen syynsä

316
tykkää tästä

Minä ja AgentsMinä ja AgentsAgents on ollut suuri osa (etenkin musiikki)eläämääni 1980-luvun loppupuolelta asti. Tarkkaa vuotta en saa kaivettua muistin lokeroista, mutta arvatenkin jotain 1987 paikkeilla mentiin.

Oli kesäviikonloppu ja kurvailin isän autolla Säkylän suuntaan. Agents oli keikalla Eenokilla! Olin kuunnellut radiosta aivan käsittämättömän mahtavaa Agents-musiikkia ja nyt sitä pääsisi vihdoin livenä kuuntelemaan. Ilta oli juuri sitä mitä odotinkin, tanssimaan en todellakaan ollut mennyt. Kuuntelin ja nautin soitosta, tanssitytöt tanssivat ja jännitys tiivistyi...tippuuko Topi lavalta vai ei? No ei tippunut vaikka reunalla kävikin monta kertaa!

Tuon illan jälkeen on tullut käytyä keikoilla tasaisen epäsäännöllisesti eli aina kun se vain on ollut käytännössä mahdollista. Ikinä ei ole Agentsit pettäneet.

Tähän asti ehkä paras sessio oli pari vuotta sitten Agentsien ja Topin Renegades keikka Mikkelin Naisvuoritalolla...Nyt sitä odotellaan Mikaelin konserttia antaumuksella...Ei ne petä taaskaan!

Tiina H.

 


Jyke ihmettelee, että ”Minäkö syypää Tiina H:n jännitykseen ?”


Elettiin syksyä 1986. Minä testosteriiniä täynnä oleva miehenalku etsiskelin mielenrauhan saavuttamiseksi jotakin kivaa ajankulua. Löytyihän se lopultakin.
Uudenkaupungin suunnalta unelmien täyttymys valkoinen elämää nähnyt FORD ANGLIA vm. 1966.
Pitkät talvi-illat kuluivat hetkessä hitsaillen, hioten, hinkaten, puunaillen ja kiroten Agentsien soidessa taustalla.

Kevät oli jo vaihtunut kesäksi. Anglia oli nyt punainen ja juuri katsastettu. Kromi kiilteli uutuuttaan.

1.0 litraisen moottorin venttiilikoneisto säksätti englantilaiseen tapaansa, kun käänsin ylpeänä Fordin nokan kohti Säkylän Eenokkia.

Kasettisoitin soitti rautalankaa ja Vieressäni istui ponihäntäinen nykyinen vaimoni. Illasta tulisi täydellinen, olihan esiintyjänäkin Topi Sorsakoski ja AGENTS.

Saavuimme Eenokille reilusti tuntia ennen keikan alkua ja sain mahti-idean "Topi pitää saada Anglian kanssa kuvaan". Kamera kun oli aina mukana. Eikun päätäpahkaa takaovesta sisälle ja siinähän Topi seisoskelikin.
Sopertelin Topin edessä innoissani kunnostetusta Fordista ja valokuvasta ja Topista ja hetken päästä oltiinkiin Anglian vieressä.

Metodilla:  Topi edestä, Topi takaa, Topi sisällä, Topi makaa otin kuvia eri kuvakulmista.

Kuvaussessiosta rasittuneena Topia oli ilmeisesti alkanut janottamaan ja hän pyysi kyytiä Säkylän keskustaan, Sataharjun ravintolaan. Mikä kunnia; sain kuskata Topia. Ajoimme samantien Säkylään ja jätimme Topin Sataharjun pihalle.

Illalla Keikan ollessa kuumimmillaan, mietin mielessäni oliko sittenkin virhe suunnata Säkylän keskustaan, mutta mutta,,,, hyvin pojat soitti.

  
Jyke

Lisää artisteista:Agents

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä