Amadeus tapasi fanejaan

Amadeus tapasi fanejaan

Ajankohtaista - To 28.1.2010, klo 12.25

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
453
tykkää tästä

Torstaina 28.1.2010 klo 15.30 käynnistettiin Satumaassa suora kännykkävideolähetys Amadeuksen levyjulkkareista. Paikalla oli muutamia etukäteen ilmoittautuneita satumaalaisia ja netin välityksellä osallistujia riitti myös. Tapaamisesta tehtiin myös videotallenne, joka on tekniseltä laadultaan alkuperäistä kännykkälähetystä parempi.

Aluksi Amadeus juttelee fanien kanssa ja vastaa chatin välityksellä tulleisiin kysymyksiin. Sen jälkeen Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pekka Leinonen kertoo mm. tulevan kesän Tangomarkkinoista. Lähetyksen lopussa musiikkivaikuttaja Ile Vainio kertoo yhteistyöstään Amadeuksen kanssa.

Airi S. emännöi tapaamista.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (78)

Ile Vainion luonnehdinnat Amadeuksesta ovat myös musiikkia korville: uniikki ääni, luotu esiintymään, loistaa heti ja erottuu, läsnäolon taito, nuori herrasmies, ei esitä mitään vaan on oma itsensä... Tuo videotallennekin tuo hyvin esiin juuri noita viimeksi mainittuja Amadeuksen piirteitä. Ihailtavaa on myös se, miten Amadeus antaa arvon taiteilijakollegoille. Vainio ja Auraviihde ansaitsee myös suuren kiitoksen Amadeuksen alkutaipaleen vauhdittajana. Kiitos!

Eira La 30.1.2010, klo 18.41

Kravatti löysälle on rennomman näkönen.
Tiukkaan kiristetty kravatti on SOTA AIKAA

Anonyymi La 30.1.2010, klo 15.19

Kyllä kirkkokonsertit ja muutkin konsertit täällä Pohjoisessa väkeä vetää,kaikki artistit saavat täällä kannatusta,varsinkin kun harvoin käyvät !

Anonyymi La 30.1.2010, klo 14.47

Kommentaattori 11:17 taisit osua asian ytimeen! Meillä täällä korvessa käy kuulemma kirkonkin tilaisuuksissa paljon enemmän väkeä, kuin eteläisessä Suomessa. Uskon vakaasti, että sama koskee viihdepuoltakin, prosentuaalisesti takuulla ollaan vahvoilla. Salit ja kirkot täyttyisivät konserteissakin ihan varmasti. Tietysti nyt puhun erään tietyn Nuorenherran esiintymisistä erityisesti!

Anonyymi La 30.1.2010, klo 11.46

Turha kait noita fanitapaamisia on kehäkolmosen alapuolelle järjestää kun Hesaankaan ei ollut tarpeeksi tulijoita ?

Anonyymi La 30.1.2010, klo 11.07

Kiitos kysymästä, Airi. Jos olisit esittänyt tuon kysymyksen vaikkapa vuosi sitten, olisin heti keksinyt pitkän rivin nimiä artisteista, joita olisin halunnut "tavata", mutta nyt ei ole mielessä kuin se yksi ainoa vain, Amadeus. Sorry, ei voi mitään! Hyvä idea varmasti kuitenkin.

Annuli La 30.1.2010, klo 10.29

Tuosta Ampun vaatetuksesta "kraka" tiukemmalle on siistimmän näköinen !

Anonyymi La 30.1.2010, klo 10.25

Kiitos Airille fanitapahtuman toteuttamisesti ja kiitos kaikille mukana olleille. Anneli Sari ja Horto Kaalot olisi mukava "tavata"! Tapaaminen olisi mukava järjestää jossakin pohjoisemmassa!!! Me lappilaiset kyllä "talkoilisimme" tilaisuuden! Sodankylä olisi keskilapissa,mutta onhan Rovaniemikin jo hyvinkin lappia!!!

ippa La 30.1.2010, klo 07.20

Amadeus, pidä vaateostoksissa omamaku etusijalla, (ja tyttöystävän maku,) älä kuuntele faneja kuin toisella korvalla ja silläkin vain puolikkaalla. Jos lähtee jokaisen fanin ehdotuksen perään, ei saa aikaan kuin kaaoksen eikä mikään ole koskaan hyvä.
Pukeutumisesi on ollut moitteeton, olet aina hyvin tyylikäs. Eka eurov. karsinnan asussasi ei ollut mitään vikaa, olit hyvin tyylikäs.

Anonyymi La 30.1.2010, klo 01.29

Lauri Tähkä ! Onhan se niin että on paljon ihmisiä jotka eivät tiedä tai ole käyneet näillä Satumaa sivuilla !

Anonyymi Pe 29.1.2010, klo 21.39

Eläkeläiset

Anonyymi Pe 29.1.2010, klo 20.47

Airi hei, keksin jo saunareissullani, että tietysti tahtoisin (ja varmaan monet muutkin) Taiston ja muut Hortto Kaalot esiin, jos heitä saa toivoa! Anneli Saria saa ainakin toivoa, eikö saakin?! Vai onko liian yksipuolista, jos samaa sukua toivotaan... JA AMADEUSTA UUDESTAAN!!!!!!!!

Olisi hienoa, jos tuollainen tilaisuus voitaisiin järjestää Lapin jänkhien taaksekin joskus tai edes Sodankylään tai Rovaniemelle!

Tuula Pe 29.1.2010, klo 20.17

Voi että Amadeus, mandoliinit, Hortto kaalot, tangot yms. Täällä Kainuussa pian sydämet itkee verta, ellet joskus tuo niitä tännekin. Tervetuloa! Kiitos Uudesta Hienosta Levystäsi ja Paljon Onnea! Jäämme toivorikkaina odottelemaan!

Elisa Pe 29.1.2010, klo 19.49

Hei! Voi ihanaa, että tämä on laitettu tänne ja näin hyvin näkyy ja kuuluu! Kiitos kaikille asianosaisille, että tämä järjestettiin!

Kiitos kysymästä, Airi. En keksi ketään muuta, olen niiiiiiiiin Amadeuksen lumoissa, etten keksi kerrassaan ketään muuta tässä hurrrmiossani. Pitää laittaa tarjous korvan taakse...

Aivan ihana tuo Runo, se on todellakin hieno tiivistelmä tästä Fanien Ennätyspitkästä Rakkauskirjeestä Amadeukselle! Kiitokset Eiralle!

On niin mukavaa kuunnella noita albumin lauluja, niistä ei saa tarpeekseen ollenkaan!!!

Tuula Pe 29.1.2010, klo 19.38

Ile Vainioon luotamme,hänellä on vaistoa,hän tunnistaa lahjakkuudet!

Anonyymi Pe 29.1.2010, klo 19.03

Amadeus on niin reippaan ja iloisen oloinen, kuume taitaa olla voitettu asia ja keskittyminen lauantai-illan koitoksiin voi alkaa. Hyvä.

Anonyymi Pe 29.1.2010, klo 18.58

Kiitos Airi kysymästä, mutta en oikein saa syttymään minkäänlaista mielenkiintoa tavata yhtään ketään muuta kuin Meidän IkiIhanaa SydänKäpyAmppulaistamme ja mieluummin vaikka joka päiväisen ja joka öisen haastattelun merkeissä;) Terveisin Yksi AmppuHöyrähtäneistä eli KT, se "kaulaliinan kutoja", siis sen kadonneen ...ja pitkien villasukkien ;)

P.s. Paljon kiitoksia kuitenkin VirtuaaliAmppusesta, kun taas ajattelit ja hellit meitä AmppuIkiFaneja näin ihanasti! KIITOS!

Anonyymi Pe 29.1.2010, klo 18.39

Tarkoitus on järjestää virtuaalisia fanitapaamisia myös muiden artistien kanssa. Kenet sinä haluaisit tavata Satumaassa. Lähetä ehdotuksesi sähköpostilla satumaa.toimitus@yle.fi. Liitä mukaan mysö yhteystietosi.

t. Airi S.

airi_yle Pe 29.1.2010, klo 17.29

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä