Risto Asikainen Amadeuksesta: ”..jotain Olavi Virran ja Usherin välistä”

Risto Asikainen Amadeuksesta: ”..jotain Olavi Virran ja Usherin välistä”

Ajankohtaista - To 28.1.2010, klo 12.56

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
1407
tykkää tästä

Kun tuore laulajanalku astelee ensimmäistä kertaa studioon, tuottajalla saattaa olla edessään melkoinen haaste. Studiotyöskentely on kurinalaista ja tiukkaan aikataulutettua. ”Parin tunnin laulaminen vastaa 16 tunnin ojankaivuuta, sekä fyysisesti että henkisesti”, toteaa Asikainen. Amadeusta työkaverina Asikainen luonnehtii hyvällä tavalla räiskähteleväksi ja vilkkaaksi.

Asikainen tunnustaa osallistuneensa myös Amadeuksen stailaukseen.

Airi S. haastattelee.

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1166)

Hei, ylläpito_jari!

Ylessä on laajempi katsantokanta kommentteihin, koska te poistatte vain ala-arvoiset ja solvaavat viestit, mutta lue seuraava.....

Moni fani olisi myös Ampun kotisivuilla samalla kuin täällä Satumaassa, tässä väljemmässä paikassa. Ampun kotisivuilla on kysytty/arvosteltu ylläpitäjän toimintaa, kun on tiedusteltu, miksi seriffi poistaa asiallisetkin kommentit. Keskusteluja ei näin ollen synny eikä muutakaan kuin vain samaan muottiin valettuja lausahduksia. Tavallisia mielipiteitä se sallita ja huumorinkin hyväksyminen on aika ahdasta!!!

Kotisivujen moderointipolitiikasta on otettu yhteyttä ko. sivun moderoijaan. Kun sieltä seriffi ei vastaa, vaan poistaa kysymykset/kommentit ja sivujakin, luonnollisesti ihmettelemme sitä närkästyneinä myös täällä Satumaassa, vaikka asia ei tänne kuuluisikaan. Ampun Henki kun leijailee silti molemmissa!!! Kysymykset on olleet aikuisten Amppu-fanien aukuismaisia, fiksuja kysymyksiä, ei mitään häirikkömielessä tölväistyjä. Olen nähnyt niitä joskus, mutta seuraavalla katsantokerralla niitä ei ole enää missään, ei kysymyksiä/kommentteja eikä ainakaan vastauksia, kuten eilen viimeksi sekä mies- että naisnimimerkkien viestejä (ettei kaikki tule aina keski-ikäisten naisten "syyksi";););)!

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 10.38

Noloa on tämä toiminta: klo 10.30

Moniko on lähdössä keikalle tänään? Itse ainakin aion, matkakin on ihan siedettävä, ja kesän viimeiset päivät menossa, niin mitä jottei. Nähdään siellä!

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 10.25

Ei voi mitään jos ei ymmärrys pelaa. Vastaukset on saatu jo moneen kertaan, jopa Amadeus itse joutui puuttumaan menoon sivuillaan. Aika noloa!

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 10.20

Hyvä vinkki! Siirrytäänkin sinne kysymään. Ai niin, on jo kysytty, ja monta kertaa, ja moni ihminen, mutta ei vastata.

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 10.03

Muun sivuston moderointipolitiikasta on syytä ottaa yhteyttä kyseisen sivuston moderoijaan. Asiasta ihmetteleminen tällä sivustolla on turhaa asianosaisten vastaajien puuttuessa, ja tuntuu johtavan nopeasti kärkkäisiin mielipide-eroihin ja keskustelun eriytymiseen epärakentavaan suuntaan.

ylläpito_jari Ke 25.8.2010, klo 09.56

klo 10.38 Siinä oli kyselyiässä olevalla paljon kysymyksiä.
Siitä siivoamisesta: miksi on välttämätöntä siivota puolet kirjoituksista? Eikö voisi sallia jonkinlaista elämänmakua sivulla? Ei kaikki ihmiset voi olla kaikesta samaa mieltä. Tuollainen on omiaan karkoittamaan faneja. Siihenkö pyritään. Ja mitä olen Amadeuksen haastatteluista kuullut, niin hän ei ainakaan ole sellainen ihminen joka tällaista toivoo ja tahtoo.

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 09.45

Te, jotka purnaatte ja penäätte, että teidän kysymyksiin ei vastata www-sivuilla. Oletteko vielä kyselyiässä? Se on yleensä ihmisillä 3-4 vuoden iässä. Sen jälkeen ihmistaimi on sen veran kysellyt, että omatkin aivot alkavat toimia ja ymmärys lisääntyä. Onko teillä tuo prosessi kesken? Kaipaatteko pienen lapsen lailla jatkuvaa huomiota ja vastauksia kaikkeen, mitä teiltä kysytään? Lähdettekö sitä, että eri sivujen pitäjillä pitää olla määrättömästi aikaa vastailla teidän kysymyksiinne ja siivota "jälkiänne"? Tästä kaikesta tulee todella sellainen kuva, että olette jääneet keskenkasvuisiksi, vaikka aikuisia ehkä olettekin.

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 09.38

Ehkä tämä jauhaminen johtuu siitä että kotisivuilla ei vastata kysymyksiin, jossainhan sitä ihmisen pitää ns. jauhaa. Jos olisi otettu toisenlainen linja heti alustapitäen, niin mitään ongelmia ei olisi tullutkaan. Ihmetten että siellä yleensä kukaan enää viitsii kirjoitella, kun kaikki poistetaan. Eikä siellä kirjoitakaa kuin noin 2 ihmistä tekaistuilla nimillä. Tyyli on niin sama että ne tunnistaa helposti saman ihmisen kirjoittamiksi.

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 09.30

Miksi ihmeessä täällä jauhetaan päivänselvästä asiasta? Joka tykkää Satumaasta pysyköön täällä. Joka tykkää Ampun sivuista, sinne sitten. Ei viitsisi jatkuvasti lukea kaiken maailman tyytymättömien ihmisten ikävän sävyisiä kirjoituksia. Lukeminen on onneksi vapaaehtoista kuten kirjoittaminenkin. Minä lopetan tässä osoitteessa. Ei jaksa enää tällaista alituista purnausta ja haukkumista.

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 09.23

Ketkäköhän kaikki osallistuvat Amadeuksen stailaukseen? Jos kerran Asikainenkin. Olisikin mielenkiintoista tietää siitäkin puolesta jotain. Erilaisten tyylien kokeilua on ollut havaittavissa, mutta näinhän se on muillakin samanikäisillä. Itse olen kulkenut hipistä rockiin ja rockista aivan simppelin pelkistettyyn.

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 09.16

Mielestäni Satumaa on hyvä sivu, siellä osataan toimia asiallisesti. Kun tulee tälle sivulle silloin voin rauhassa kirjoittaa kunhan ajattelen, etten ketään loukkaa. Täällähän on sentään asian tuntevia toimittajia. Ja merkki tämä sivusto on turvallinen.

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 08.50

klo 00.28 Tuohan olikin sitten hieman selkeämmin selostettu uhkaus, aivan yksityiskohtiin menevä rangaistuksen osalta. Rikoksesta vaan ei mainita, tuo lakihan ei mitenkään koske keskustelupalstalla olevia kommentteja, vaan konkreettista teleliikenteen häirintää. Esim. sitä on jos katkaiset puhelinlinjat.

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 08.16

Tuossa on se tietoliikennelaki jolla uhkaillaan:
http://www.heikniemi.fi/kirj/jur/rikos/tlhair.html

Tuossa ei kyllä mainita mitään siitä että on rikollista esittää asiallisia kysymyksiä ylläpidolle.

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 08.09

Onko 00:00 mielestänne häiriöteksti ? ei mun mielestä,kyllä kai kritiikkiä voi toiminnasta antaa !

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 08.03

ÒNNEKSI on SatuMaa. Täällä jatketaan. Täällä voi keskustella avoimesti ja fiksusti. Täällä poistetaan vain häiriötekstit. Hyvä me!!!

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 07.52

08.16! Siellä on ollut uhkailuja ja poistetut kirjoitukset eivät ole olleet pelkästään törkykirjoitteluja. Usko jo! Mikse sinä voi nähdä päivänselvää asiaa! Seriffi käski puhua vaikka koiranruuista vai oliko se koirankakasta, kunhan ette....niin, loput tiedätte...ja seriffi ei vastaa....

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 07.49

Anonyymi – Ti 24.8.2010, klo 22.49! Jos esim. Valion sivuilla kysyttäisiin, että kaipaatko toisen firman maitoa, niin vastaus on melko selvä...

Kun Ampun kotisivuilla kysytään, että kaipaatko Satumaata, niin eiköhän vastaukset kallistu tiettyyn suuntaan luonnollisesti. Eli tuollaisella kotisivujen kysymyksellä ei ole mitään virkaa eikä vastaukset anna todellista kuvaa mielipiteistä.

Kotisivujen ongelma on se, että asialliasetkin kommentit poistetaan, siitä ei päästä mihinkään. Joskus olen sattumoisin nähnyt kuten eilen, että sivu oli poistettu ja uuden aiheen kommentit asiasta myös!

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 07.46

Tulee mieleen päivälehtien keskustelupalstat,onko siellä kukaan saanut rangaistusta tai vankeutta kommenteista ? siellähän sitä saastaa saa lukea ! Mielenkiintoista ettei "virkamiestä" saa arvostella tai antaa kritiikkiä toiminnasta !!

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 07.41

Joku yrittää selvästi pilata Ampun kotisivutkin. Ei siellä mitään uhkailuja ole, todetaan vain asioiden tila. Ei siellä näy mitään haukkumisia Satumaata kohtaan, moskakirjoitukset on poistettu sieltäkin. Hyvä niin! Joku kysely siellä oli laitettu Satumaasta kun se tuntui porukkaa kiinnostavan. Joku häirikkö pilasi kyselyn ja sekin poistettiin. Iloista päivää vaan kaikille.

Anonyymi Ke 25.8.2010, klo 07.16

00.00. Mutta eihän siellä uhkailla ketään, on vaan siteerattu pieni pätkä Suomen lakia, joka liittyy tilanteisiin, että joku häiriköi toistuvasti tietoliikenteessä. Tällä sivulla kirjoittavia koskee ihan sama laki, joten sietää suhtautua asiaan vakavasti. Jos olet nuori, tai olitpa kuka tahansa, tiedosta, että rangaistusmerkintä tulee rekisteritietoihisi ja sen seuraukset ovat todella ikävät, ikävmmät jopa kuin itse rangaistus. Koko elämä saattaa mennä pilalle. Toivon, että kuuntelette ja ajattelette, kun varoituksen sanoja esitetään. Ette ainakaan voi väittää, että ette tienneet tai ei sanottu.

Anonyymi Ti 24.8.2010, klo 23.28

Niin, klo 22.42, tuota ihmetellään kovasti. Asialliset kommentit ja keskustelualut poistetaan. Tänäänkin on poistettu monta viestiä, vaikka niitä ei ehdi nähdä, jos ei ole joka sekunti sivuilla, kun ei joka päiväkään. Ja ne tuomiouhkailut. Ei vaikuta viisaalta puheelta. Onko seriffi ammattitaitoinen, kysyn vaan?!

Anonyymi Ti 24.8.2010, klo 23.00

Ei oo Satumaan voittanutta,näin on näreet !

Anonyymi Ti 24.8.2010, klo 21.59

Oi, onnellinen, joka herättää
noin voimia hyviä voisi!
Oi, ihmiset, toistanne ymmärtäkää,
niin ette niin kovat oisi!
Miks emme me yhdessä käydä vois?
Jos murtuis yks, muut tukena ois.
Oi, ihmiset, toistanne suvaitkaa!
Niin suuri, suuri on maa.

Anonyymi Ti 24.8.2010, klo 21.58

22:42 Onhan A:n sivuillakin kommentoitu Satumaata ?? ei sekään pitäis sinne kuulua !

Anonyymi Ti 24.8.2010, klo 21.50

Jos ei Satumaahan kuulu kotisivujen asiat, niin miksi kotisivuille kuuluu Satumaan asiat? Siellähän oli oikein kysely "kaipaatko Satumaahan".
Ja jos tällä palstalla jutustellaan Amadeuksesta, niin kotisivut tulee mainittua automaattisesti, ovathan ne Amadeuksen omat. Eikö?

Anonyymi Ti 24.8.2010, klo 21.49

22:20 Sanoppa sama A:n sivuilla !!

Anonyymi Ti 24.8.2010, klo 21.46

En nyt ymmärrä miksi täällä jotkut meuhkaa Ampun kotisivuista. Ei kai se tänne kuulu?! Kävin oikein etsimässä, että mitä siellä sanotaan ja alla on parakraahvi numero yksi:

"Amadeuksen keskustelupalsta on tarkoitettu rakentavaa ja asiallista ajatusten vaihtoa varten. Huumorinkukkakin saa kukoistaa, kunhan ketään ei loukata." Mikä tuossa voi olla niin vaikeaa aikuiselle ihmiselle?! Vilkaisepa peiliin sinä palstojen häirikkö, kiitos.

Anonyymi Ti 24.8.2010, klo 21.42

Ei se ole kyllä kivaa luettavaa jos uhataan vankeusrangaistuksella,kuka muistaa mitä Airi,S sanoi aikoinaan ip osoiteen tarkistamisesta ?

Anonyymi Ti 24.8.2010, klo 21.40

klo 22.20 Jos Amppu tietäisi minkälaista kieltä käytät hänen fanejaan kohtaan niin tuskin hän hyväksyisi sitä. Mieti sitä.

paksupää

Anonyymi Ti 24.8.2010, klo 21.38

Pysykää paksupäät täällä!

Anonyymi Ti 24.8.2010, klo 21.20

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä