yle.fi


Kuningattaren paljastukset

Kuningattaren paljastukset

4. tammikuuta 2012 Kommentit: 4

Rakas ystävä, kun luet tämän, on kone jo noussut ilmaan. Olen jo kaukana.

Olen aina halunnut kirjoittaa nuo sanat! Miten dramaattista, ylvästä ja katkeransuloista. Olen valinnut lähtöni hetken, kaikki on hallinnassani, olen valmis. Saan viimeisen sanan. Riisun tiaran hiuksiltani, suljen läppärin kannen, vedän johdon irti seinästä. Ystävät jäävät kaipaamaan, vihamiehet katumaan, rakkaat suremaan. Tack och adjö.

Ketä kiinnostaa?

Lukeeko kukaan tätä blogia, joka on ollut erittäin vaikeasti löydettävissä täällä Ylen Kohtaus-sivulla? Ihme kyllä, joitakin tämä blogi on kiinnostanut. Kommentoijia ei juuri ole ollut, mutta lukijoita yhteensä yli tuhat, mikä hivelee kromipintojamme.

Nyt seuraa intiimejä paljastuksia:

 • Meitä kirjoittajia on ollut kaksi ja toinen meistä on mies. Uskottehan?
 • Sekoitimme surutta faktaa ja fiktiota. Uskoimme itse kaiken.
 • Lupasimme enemmän seksiä kuin annoimme. Pahoittelumme siitä. Tiedoksenne myös, että saimme seksiä vähemmän kuin halusimme. Onneksi eduskunta pani Ylen puolesta koko kansaa, verolla.

Tulevaisuus on avoin, eikä se pelota meitä. Uusi kiiltävä vuosi roikkuu työhuoneemme seinällä ja täyttyy vauhdilla. Tyhjänä se on täynnä mahdollisuuksia, elämyksiä, valloituksia ja sitä ihanaa seksiä! Täytettynä luvassa on suuria tunteita, itkua ja naurua, niskavillat nostattavaa jännitystä ja hermoja hellivää lempeyttä.

Nyt seuraa Ylen ohjelmien mainoksia:

 • Tammikuussa Tapio Piirainen perehdyttää työelämän haasteisiin tv-elokuvassa Lumihiutalemuodostelma, sekä vanhanpojan rakkauteen tv-elokuvassa Punainen nauha.
 • Helmikuussa alkaa upean diivan ja naisen, Pirkko Saision kirjoittama Tehdas, joka kuvaa ei niin tavallisia ihmisiä epätavallisen tarkasti.
 • Maaliskuussa jatkuu uusin jaksoin Kätevä emäntä, joka esittelee arjen juuri niin naurattavana kuin se on.
 • Huhtikuussa näemme uusintana draamasarjan, joka perustuu vanhoihin uutisiin... jess! Uutishuone on harvinaisen elävä ja toimiva epookkisarja, jonka moottorina toimii täyttymätön rakkaus. Saavatko Raija ja Vesa toisensa?
 • Toukokuussa Radioteatteri esittää Laura Collianderin runon ja draaman yhdistelmän, kuunnelman Äitienpäivän yö. Tuona yönä ei kukaan nuku.

Ja paljon muuta henkiset tarpeet täyttäviä ohjelmia on tulossa. Fyysistä tyydytystä ohjelmamme eivät valitettavasti tarjoa, sen jokainen hankkikoon itse.

Draama ei kuulu vain ammattilaisille. Mimesis, draaman ydin: halu, taito ja tapa jäljitellä todellisuutta on meissä kaikissa. Nauttikaamme siitä.

“We’ll meet again, don’t know where, don’t know when, but I know... Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

DQ

Lisää näihin:
3
tykkää tästä
Asiasanat:

Kommentit

Pekko Pesonen 04.01.2012, 21:44

Moikka Draama Queen! Kirjoitit hyvin. Mua ainakin kiinnostaa, että kuka tai ketkä olit.

Artsy 05.01.2012, 00:55

Miksi kirjoittaja(t) pitäisi tietää / tuntea tarkasti?
Salaperäisyys koukuttaa ja houkuttaa, kun ei tiedä, jää enemmän tilaa kuvitelmille, tarinoihin voi sijoittaa vaikka itsensä.

Kohtaus, Pertti 05.01.2012, 09:22

DQ on poistunut rakennuksesta, mutta lähettää kaukomailta ilahtuneet kiitokset kahdelle lukijalleen!

DQn psta,
Pertti

Anonyymi 06.01.2012, 01:57

Paljastaisinko että tiedän, tai että luulen että tiedän, siis tunnen DQ:n hmm...

test

 • Draama Queen

  Draama Queen arvioi draamaa kaikilla kanavilla ja kielillä, fiktion ja faktan parissa. Hän itse elää draaman ehdoilla tunteiden, kokemusten ja seksuaalisuuden kautta.

  DQ tuntee uhmaikäiset, murrosikäiset, itsensä löytäneet ja itsensä hukanneet aikuiset ja vanhukset, rakastaen heitä heidän vajavaisuuksista huolimatta - tai ehkä juuri siksi.

  DQ etsii elämän huippukohtia mutta hyväksyy myös olemassaolon pimeän puolen, sillä ilman varjoa ei ole valoa.

  Maailma on avoin, mahdollisuuksia ja tilaisuuksia täynnä. Niin on myös DQ.

Uusimmat kommentit

Pertti

Roistoja ja sankareita ohjaavat usein samankaltaiset motiivit.