Kysymyksiä naisista ja muista älyttömistä ihme jutuista tilastokeskukselle tai lääkäreille

 

Moni miettii erejä mitä on, muta ei tajua, että välttämättä ei tarttisi olla justiinsa niin.

Kyseenalaistamis on uudistuksen etuvartio! Ja sen miekka ja kilpi!

Eikun se olikin KGB joka oli Puolueen miekka ja kilpi. Mutta kuitenkin! Edun nimissä tiedustelen siis seuraavaa:

Mikä on ”langobardi”? Kuinka pitkäksi sellainen voi kasvaa ja onko se myrkyllinen? Esim. kauheat myrkkyhampaat, -piikki tms.

Ja poliisilla kun on niitä sähkötusauttimia joilla jos tusauttaa niin menee älyttömäksi vaikka olisi hevonen hän, ja tajuttomuuksissaan putoaa älyttömänä kanveesiin. Niin tepsiikö sellainen langobardia vastaan?

Toivon että tepsii, vaikka en olekaan poliisi. (Ainakaan vielä.)

Sitten.

Miten sanotaan ”kuikuilla” japaniksi? Jos esimerkiksi haluaisi sanoa että ”on hauskan näköistä katsella kun oppaan puhuessa yhtäkkiä kuikuilette kaula pitkällä Suurkirkon suuntaan yhtä aikaa koko revohka” niin miten se sanotaan japaninkielellä?

Ja miten sanotaan japaniksi ”osta hyvä kello, ei ole varastettu”? Ja miten sanotaan silloin jos ei haluta mainita kellosta sitä että onko varastettu vai ei?

Sitten tasa-arvokysymys. Miksi naisilla on parempia nimiä kuin miehillä? Miehillä usein niin tylsät nimet.

Eikö se tulisi ihan yhtä halvaksi antaa miehillekin hyviä nimiä?

Ja mielellään ei korjata tätä siten että aletaan antaa huonompia nimiä naisille (mikä on tietenkin ensimmäinen ajatus joka tulee mieleen) vaan että parempia miehille lisää. Joutavaa puhua tasa-arvosta kun ei edes yritetä!

Eikö jo riitä että miehet on rumempia ja karvaisia ja kännissä, pitäkö vielä olla ikävystyttävät nimetkin niillä! Tai siis meillä. Epikseä on se!

Sitten kysymys tunkio-alalta.

Mistä tunkio tulee? Jos joku asia on selvä, se on selviö. Ja jos joku systeemi aidataan, niin eikös se keskellä oleva systeemi ole aitio. Ja jos joku kohta padataan, niin siihen tulee patio. Tai siis, ymmärrätte idean.

Mutta mitä tunkio tulee? Ei se voi tulla siitä, että kaikkea mahdollista tungettaisiin tunkioon. Kun ette varmana ole koskaan nähneet, että joku vaikka kumihanska kädessä tunkisi tunkioon yhtään mitään. Tunkiolle vaan heitellään kaikkea mahdollista. Tungeta ei.

Toki jos tunkion rakentaisi vaikka siihen yläkaappiin, joka on vaatekaapin varsinaisen osan yläpuolella, niin sitten joutuisi tunkemaan.

Etenkin jos se alkaisi olla täynnä, se yläkaapin tunkio, ja pitäisi saada sinne vielä mahtumaan 4 kpl broilerin luita ja 8 banaaninkuorea ja 1 kahvinporopussi ja 1katkennut joku juttu, niin ne joutuisi tunkemaan sinne ja sitten se olisi perustellusti tunkio. Kerta tungettiin.

Mutta jotta tunkio-nimitys  voisi tulla tästä, niin valtaosa tunkioista täytyisi olla vaatekaappien yläkaapeissa. Ja jos maassamme valtaosalla ihmisistä olisi kaappinsa sisällä tunkio, niin joku sen näkisi ja veisi ne mielisairaalaan, että ei ole normaalea tuo. Että hoitoon!

Ja kun 95% ihmisistä olisi mielisairaalassa niin tulisi ennennäkemätön henkilökuntapula mielisairaanhoitoalalle ja toisaalta kun liki koko väestö olisi sairaslomalla niin valtion kassa naukuisi tyhjyyttään kuin nälkäinen kissa-eläin. Tai orava. (Jos oravat osannevat naukua. Siinä uusi kysymys - osaavatko?)

Niin on se asia! Mutta mikäs olikaan seuraava kysymys. Ai niin!

Onko sosiologia tärkeä tiede? Jos sosiologia on tärkeä tiede, niin miksi ei mistään löydy päivystävän sosiologin puhelinnumeroa. Katsoin sekä p-kirjaimesta että s-kirjaimesta. Ei ollut kummassakaan!

Ja jos sosiologia ei ole tärkeä tiede, niin miksi sitä sitten opetetaan?! Yliopistot aina sanovat että on liian vähän rahhaa  ja tilan ahtaus ja opiskelijat että ei ole edullisia harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia.

Jos sosiologian huoneet yliopistolla saataisiin tyhjäksi, niin yhteen huoneeseen voisi saada koronapelin ja vaikka semmoisen jutun jota poljetaan niin kuin urkujen palkeita, että tulisi hiki sille.

Ja toisessa sosiologian huoneessa voisi olla vaikka lihansyöjäkasveja kerta ne ovat kiinnostavampia kuin joku typerä palmu joa näyttää aina samalta, ja sitäpaitsi ne söisi pois ne pikku kärpäset joita tulee hedelmien mukana  loppukesästä ja alkusyksystä.

Mistä nekin kärpäset tulee ja mikä on niiden tarkoitus?

Luulisi, että hedelmäyhtiöillä jotka koettavat karsia kustannuksia, olisi muutakin tekemisiä kuin sujauttaa pikku kärpäsiä hedelmiin ihmisten ja ihmisetärten riesaksi.

Kyllä minä hyvän pilan ymmärrän siinä missä joku muukin, mutta tuo menee jo riesan puolelle, yli hyvän maun rajan.

Aivan kuin on ihan ookoo jos joku laittaa pierutyynyn johonkin, vaikka työpaikan kahvihuoneessa tuolille istuinpehmikkeen alle, mutta ei sitä kyllä fiksu laita kirkon penkkiin, eikä jonnekin missä on kipeitä tai huolestuneita ihmisiä, vaikka terveyskeskuksen penkille tai esim. pelastusveneeseen.

Ja pieni kysymys lapsista.

Pienillä lapsilla jotenkin tuntuu ettei niillä ole oikeastaan olenkaan kaulaa. Melkein niin kuin pää olisi hartioissa kiinni kun kilpikoiralla. Mitä se sellainenkin on! Ihme kummittelua ihmis-anatomialla, jos sanon suoraan.

Sitten kysymys naisten aivon logiikasta. Oli videoita joissa oli jotain pörriäisiä ja nainen säikähti niitä ja juoksi. Tai siis oli useampi video ja aina eri nainen niissä.

En tiedä oliko samat pörriäiset vai erit.

Mutta jotkut naiset juoksivat niitä pörriäisiä pakoon suoraan ja jotkut juoksivat mutkitellen. Mistä se johtuu?

Ovatko naiset keskenään jotenkin eripurassa kun ei ole yhtenäistä tapaa? Luulisi että olisi yhtenäinen tapa kuin esim. miehillä on että kutakuinkin kaikki toimivat virtsaamisen jälkeen samalla tavalla.

Mies ymmärtää, että pitää olla joku roti, ettei karkaa hommat käsistä äkkiä koko maapallolla.

Mutta nainen on vielä niin paljon luonnon lapsi, että se vain vissiin huitelee miten sattuu, hervotonna ja huoletonna kuin perhonen.  - Ettei vain kävisi vielä huonosti siinä!

Nyt ei tule muuta mieleen, ja on muutenkin jo pää aika kuumana on kun ajatellut paljon. Mutta se on miehen osa, olla järki-peräinen! Naisella sitten enemmän sellaista viheltämistä vaan.

 

Terveisin!

Yksi monten puolesta.

 

kommentit

Ei tehoa poliisin sähkö-tärskäytin langobardiin, kun ei langobardin aikoihin ollut sähköä vielä keksitty. Eikä painovoimaa eikä happea. Miten ihmeessä ne tulivat toimeen siihen aikaan?

Tunkio on kyllä aivan väärin nimetty. Koska sinne heitetään, no, kansantuotetta, sen pitäisi loogisesti olla heittiö. Tunkio pitäisi varata nimitykseksi sellaiselle ärsyttävälle ihmiselle, joka väen vängällä tunkee seuraan ja juttusille, vaikkei pyydetä vaan katsotaan keskittyneesti bussin ikkunasta nenäänsä kaivelevaa autoilijaa (paljon huvittavampi on se kuin sen tunkion jutut).

Sitä paitsi aikuisen pitäisi olla ihmi ja vain lapsen diminutiivissa ihminen.

>Seppo Ti, 2013-08-27 10:12

Ja eikös sekin ole tunkio kun tunkee sormen nenäänsä ja kaivaa niin ihmiin päässä on siis tunkio tuossa keskellä naamaa silmien alapuolella?!

Sellaista kysyisin kun askarruttaa mieleä, että miksi elokuvissa kun nainen juoksee murhaajaa tai hullua tai zompea pakoon, niin se aina kaatuu? AINA!!! Onko sen jalat niin hervottomat pelosta että nuppineulakin on sille ylitsepääsemätön este? Sama miesten kanssa joskus! Kaatuu paetessa! Ja sitäkään en ymmärrä miksei kukaan mene puskaan piiloon vaan juoksee hän!! Siinä näkyy itse helpommin! Puska toisi piilon ja varjon ja edes hetken hengähdyksen ennen kirmaamista! Ei tietenkään kannata lähteä piilosta kovan pian juoksemaan kun se vihollinen tai vihoojatar voi olla siinä liki, niin äkkää sen piilon ja itsen siellä piilossa. Kannattaa odottaa 5 minuuttia tai jopa 15 ennen uutta pakoa ja kaatumista..

Ihan vaan juolahti.. :)

>Supi Ti, 2013-08-27 19:44

Jo vain. Ja miksi juoksee elokuvassa tai television sarjassa pakoon esimerkiksi autoa suoraan tietä pitkin, auto kiitäen perässään. Kysyn vaan. Miksei kaarra pakoon tieltä vaikka palosolaan, aidan yli tai puskaan. Ehei. Tietä pitkin suoraan juoksee hän, ei älyä kääntyä paikkaan, jonne ei autoilija tai -tar pääse kulkuneuvollaan.
Ja miehen nimiä kun miettii (miksei naiseakin), miksi joillekin annetaan vain YKSI etunimi ei toista tai kolmatta lainkaan? Ja joillekin onnekkaille tai onnettomille annetaan tuplanimiä: Laura-Petteri Ingaliina-Aukusti ja sitten vielä vähintään kaksiosainen sukunimi. Eihän sellainen nimi mahdu edes oven kylttiin tai postilaatikkoon ja vie niin hirveästi mustetta sellaisen nimen kirjoittaminen, että eri tasa-arvo on sellaisiin nähden, kuin on vain yksittäin etu- ja sukunimeä.

>Sirkkutäti Ke, 2013-08-28 07:40

ガイドでは、スポークと全体大騒ぎ同時にルーテル大聖堂の方向にもっと何かを見るだろうと突然首行き過ぎのすべて、見て見てクールだ

良い時計を買って、盗まれていません

良い時計を買う

Tosin kyllä luulen, että japanilainen nuo kuullessaan katsoo puhujaa jokseenkin vinosti ja sen jälkeen sanoo kohteliaasti kumartaen "Hai hai" samalla kun pidättelee naurua.

>Japa Ke, 2013-09-04 22:33

lisää kommentti

ajatusten miljoonalaatikko

Markus Kajo. Blogi. Ajatusten miljoonalaatikko.

Yleisradion toimittaja Markus Kajo avaa ajatusten miljoonalaatikkonsa. Jos kommentoitte, niin armeliaita olkaa! Mitä auttaa että haukkuu hänet? Ei mitään se auta! (Totta. -Olotilan toimitus)

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä