Loading

uusimmat

 • Ylimääräinen pala

  Markus Kajo bloggaa: Ajatusten miljoonalaatikko 31.07.2012 - 17:05Markus Kajo

  "...Kun monilla vaikka on hieno koti, niin kyllästyvät olemaan siellä ja haluavat mennä pihalle tai uimaan tai baariin, etenkin kun on loma. Ja sitten työaikana on über-hankalaa, kun pitäisi olla yhtä aikaa töissä ja asentajan tuloa kyttäämässä, ja kahdessa paikassa ei voi olla yhtä aikaa paitsi joku valohippunen tai muu fotoni tai kvantti tai kvintti, mikä menee yhtä aikaa kahdesta eri reijjästä..."

  0 20

 • Hyviä sääntöjä ja typeriä sääntöjä

  Markus Kajo bloggaa: Ajatusten miljoonalaatikko 25.07.2012 - 19:30Markus Kajo

  "Sääntöjä on - ja voisi olla - hirmu monen laisia. Monilla voi olla moraalinen kompassi todella sekaisin, ja jotkut ei tiedä mikä on hyvä juttuja ja mikä on huono juttu. Miten voi olla esimerkkinä nuorisolle, jos ei itse tiedä, mitä kannattee tehdä ja mitä ei, kysyn vaan! (Se oli retorinen kysymys, ei ole pakko vastata, mutta jos haluaa vastata niin voi kirjoittaa vastauksensa tähän: _________________________.) Tietenkään tämä vaatimaton panokseni ei kata aivan kaikkia mahdollisia tilanteita, mutta, näistä voi interpoloida sentään aika paljon. Eli joitakin ajatuksia säännöistä..."

  0 4

 • Kesälätsä

  22.07.2012 - 22:24Kati Tavilampi

  Tämä pinkki kesälätsä sai alkunsa kangasnenäliinoista. Viisi kappaletta liinoja riitti tähän hellehattuun, koristekiekuroita somistettiin vielä pinkeillä paljeteilla ja helmillä. Ja aikuisten kokoon voisi käyttää vaikka... Noo, tyynyliinoja?

   

  0

 • Kysymyksiä lääkärille (Osa I)

  Markus Kajo bloggaa: Ajatusten miljoonalaatikko 18.07.2012 - 18:15Markus Kajo

  "Monet kun ovat ujoja eivätkä uskalla kysyä lääkäriltä asioita, jotka mietityttävät hänen mieltään, ja kun harvoin on avuliaita ihmisiä jotka kysyvät toisen puolesta, vaan ovat monet avualiaattomia, mutta minä kun olen pääpiirteissään hyvä ihminen, monista runsaista ja monipuolisista vioistani huolimatta, niin kysyn hänen puolestaan tässä. Olkaa hyvät! Voitte lukea missä järjestyksessä hyvänsä, tai aloittaen niistä kysymyksistä, jotka mielessänne kaikkein polttavimpina säkenöivät."

  0 4

 • Sissipuutarhurit Pasilan kerrostalojen keskellä

  15.07.2012 - 23:00Anni Alatalo

  Sissipuutarhurit parkkeerasivat kuvausautonsa Pasilaan ja agitaattori Minna Kivelä päätti pistää Pasilan asukastalon pihaalueen kuntoon. Kaikki vauvasta vaariin olivat autamassa yhteisen kauniimman pihan puolesta ja lopputulos hämmästytti; kudottuja lyhtypylväitä, kauniita seinämaalauksia, keltaisia kukkia ja toki kaupunkilaskesän mustherkut - pizzää ja jäätelöä!

  0

 • Kissamaista menoa Sissipuutarhureissa

  13.07.2012 - 12:34Anni Alatalo

  Sissipuutarhurit heittäytyivät kissamaisiksi Pakilassa Hesyn Kissatalossa. Kissatalon piha-alue sai ryhtiä uudesta kyltistä ja kauneutta kukista ja puutarhan parturoinnista. Meno oli villiä ja puuma-agitaattori Minna Kivelä sai MrGay Finland -finalistit oppitunnilleen.

  0

 • Tuolivuosi

  Markus Kajo bloggaa: Ajatusten miljoonalaatikko 10.07.2012 - 15:28Markus Kajo

  "En suinkaan halua estää teitä hankkeessanne, mutta kehotan kuitenkin panemaan jäitä hattuun. Aivan kuin Maratonin juokseminen on sinänsä aivan hyvä hanke, mutta joskus hyvinkin huomattavaa valmistautumista vaativa, samoin on syytä teidän valmistautua tuolivuoteenne kunnolla, eikä aloittaa tuosta vain, kuin mikäkin koira."

  0 11

 • Porkkanakakku juhla-asussa

  Strömsön juhlava porkkanakakku 06.07.2012 - 09:35Strömsö

  Tämä Tove Strömsholmin Strömsössä leipoma kakku on porkkanakakun näyttävä versio ja koristelemattakin kaunis.

  5

 • Ah, ihana joutilaisuus!

  Kesäkukat ja joutilaisuus 05.07.2012 - 08:00Kati Tavilampi

  Luovuus syntyy vain joutilaisuudessa. Jos jatkan vielä hetken tätä rataa, täytyy kohta alkaa varoa ettei päänuppi kuumene kaikista hienoista ideoista. Tai ehkä otan riskin ja ihailen vielä hetken unikoita, akileijoja ja kurjenmiekkoja...

  0

 • Mattoveitsellä huovan kimppuun

  Huovasta valmistettu kori on hauska säilytyspaikka esimerkiksi leluille. 04.07.2012 - 11:00Aija Rouhiainen

  Lastenhuoneen lattialla vallitsee ajoittain irtotavaroiden kaaos, joten päätin tehdä oranssinkeltaisesta huovasta jotain, joka taltuttaisi kaaoksen. Lähtökohtana oli Ylen vanha messumatto, jota halusin hyödyntää.

  3

Muualla Yle.fi:ssä