Loading

uusimmat

 • Nappituntuma: Liukuvärillä kangas elämään

  Nappituntuma: Liukuvärillä kangas elämään. Kuva: Kati Tavilampi. 31.01.2013 - 15:00Kati Tavilampi

  Kaulakoru matonkuteesta ja viimeinen silaus liukuväristä. Liukuvärjäyksen tärkein juttu on aloittaa vaaleasta väristä ja tummentaa väriliuosta loppua kohti. Ja kastaa aina kerta kerralta kangasta yhä vähemmän väriin. Lopullinen tulos paljastuu vasta kankaan kuivuttua.

  7

 • HBO:n Girls: Kakskyt-jotain tytöt seilaavat elämässä harha-askel kerrallaan

  Girls, HBO. Kuva: Jojo Whilden, Yle kuvapalvelu 31.01.2013 - 12:00Siiri Huttunen

  HBO:n Girls kertoo neljän parikymppisen naisen sattumuksista New Yorkissa. Sarjassa käsitellyt itsetunto-ongelmat, seksuaalisuus, ystävyys ja raha-asiat ovat todellisia asioita kakskyt-jotain naisten elämässä. Sarjan luoja ja pääosan esittäjä Lena Dunham on itse 26-vuotias monilahjakkuus, josta on kasvanut Hollywoodin supertähti.

  19

 • Tämän kevään blinijuhliin tarvitaan spelttiä

  Spelttiblinit. Kuva: Purtavaa Pohjolasta, Linus Lindholm 31.01.2013 - 08:10Olotila-toimitus

  Blinit ovat Venäjältä Suomeen kulkeutunutta ruokaperinnettä. Kevättalven sesonkiaikana blinipannut kaivetaan esiin kodeissa ja ravintolakeittiöissä. Purtavaa Pohjolasta -tv-sarjan reseptissä perinteiset tattari ja vehnä korvataan speltillä.

  14

 • Love Connection - ilmoittaudu tv-ohjelmaan

  Kuvassa Markus, Adam, Matti, Jesse ja Henri. Love Connection - osallistu ohjelma 30.01.2013 - 14:03

  Tänä kesänä kolme suomensukuista amerikkalaista, hurmaavaa poikamiestä tulee Suomeen tutustumaan suomalaisiin sukujuuriinsa ja etsimään Suurta Rakkautta.

  2912

 • Ajatusten miljoonalaatikko: Realidyn uutuuksia televisioon

  Markus Kajo bloggaa: Ajatusten miljoonalaatikko 29.01.2013 - 18:09Markus Kajo

  "Ja kun joissakin uutisissa on joku loppukevennys, niin reality-uutisissa oliskin aina joku sellainen, että joku oli saanut lotossa seitsemän oikein, kun päävoittona oli yli viisi miljoonaa, mutta..."

  94 3

 • Stressiopas aiheuttaa stressiä?

  Stressioppaat ärsyttävät. Kuva: Mikko Harma. 29.01.2013 - 15:15Anni Alatalo

  Miksi kaiken järjen mukaan hyödylliset, vain minun parastani ajattelevat self help -kirjat ärsyttävät? Miksi oppaiden niin oikeassa olevat opit tuntuvat usein arjessa mahdottomilta toteuttaa? Juuri ilmestyneen Hengähdyshetkiä – Opas stressittömään elämään -kirjan kirjoittanut Mia Jokiniva vastaa neljään haastavaan väitteeseen.

  49

 • Runebergintorttu uudessa koossa

  Runebergintorttua tuoreiden vadelmien kera. Kuva: Ruokaa Pohjolasta -kirja 28.01.2013 - 14:39Olotila-toimitus

  Yksi iso runebergintorttu jaettavaksi - tässä kiva muunnelma perinneleivoksesta. Uutta on myös se, että hillo on korvattu tuoreilla tai pakastevadelmilla, mikä tekee leivonnaisesta raikkaamman.

  0

 • Äiti, saanko mä tatuoinnin?

  Saako teini tatuoinnin. Kuva: stock. xchng, Jan Ellerbrock. 28.01.2013 - 11:06Anni Alatalo

  Kun teini-ikäinen haluaa tatuoinnin, vanhempi joutuu miettimään myös lapsensa tulevaisuutta luvan antaessaan. Ja kuinka perustella kieltävä vastaus, jos vanhemmalla itsellään on tatuointi?

  0

 • Isovanhemmat pelastavat bongauksen

  Pihabongaus. Kuva: Yle Olotila, Anni Alatalo. 25.01.2013 - 14:00Anni Alatalo

  Tammikuinen kurkistus takapihalle kertoo, että tämän perheen vanhemmat eivät vaan aina saa kaikkea tehdyksi. Koska kaadoimme viime kesänä pihaltamme viimeisenkin puun, takapiha ei houkuttele juuri varista kummempaa lintua vierailemaan pihalla.

  0

 • Punaviinipäärynää vaahdotetulla mascarponella

  Päärynäjälkiruoka. Kuva: Yle Aamu-tv, Voita & Sokeria 25.01.2013 - 12:30Aamu-tv

  Voita & Sokeria -sarjassa Santeri Hämäläinen valmistaa herkullisen jälkiruuan, joka sopii oikein hyvin talveen. Päärynät keitetään punaviinissä ja maustetaan tähtianiksella, kanelilla ja inkiväärillä. Annoksen kruunaa vaniljamascarponevaahto ja päärynöiden keitinliemestä valmistettu siirappi.

  38 1

Muualla Yle.fi:ssä